Convergance AnalyticsNapomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Convergence je kompanija koja je ekspert za telekomunikacije.

Kroz kombinaciju TEM koncepta (procesa), svetske TEM tehnologije (alata) i TEM specijalista (ljudi), Convergence obično ostvari od 20% do preko 40% smanjenja troškova od punog životnog ciklusa TTEM inicijativa, i to najčešće bez promene operatera.

Kao vodeći evropski provajder usluga, većina Convergencovih TEM projekata realizuju se na međunarodnom nivou. Oni donose prednosti centralizovanog menadžmenta sa lokalnim operacijama u multinacionalnim i globalnim organizacijama.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija