Cosylab d.d.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Cosylab je svetski lider u kontrolnim sistemima za velike projekte u oblasti fizike, sa sedištem u Ljubljani, Slovenija. Pružamo integracije sistema i rešenja prilagođena kupcima, koja pokrivaju čitavo područje sistema kontrole i instrumenata, specijalizovanih za akceleratore, fusion reaktore i radio teleskope.

Naših više od 100 kupaca širom 5 kontinenata uključuju najveće svetske laboratorije i internacionalne projekte. Etablirani smo u ovoj oblasti već 15 godina. Mi razumemo zajednicu, tržište, fiziku, razvojni ciklus i specifikacije velikih objekata fizike, zbog čega smo lideri na tržištu i izabrani od strane većine BIG Physics projekata.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija