Crater Group d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Crater Group d.o.o.

IT Technical Support Officer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
bez ponude za posao
Intervju veoma lak
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Oglas je delovao ozbiljno, ali uživo se ispostavilo suprotno. Firma ne traži osobe za stalni posao već freelance ugovor na 3 meseca i ne uplaćuje doprinose u tom periodu. Takođe, sam intervju se sastojao do ukupno dva pitanja, jedno HR i jedno tehničko, krajnje banalno. Toliko o ozbiljnosti firme i oglasa. Iz nekih razgovora kasnije saznao sam da firma redovno menja zaposlene, tako da je ovo možda dobra firma za studente koji hoće da zarade za letovanje, za nas ostale i ne baš.

utisak sa intervjua postavljen: 20.02.2017.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Crater Global je kompanija koja kreira i uvodi mobilne aplikacije u transportnu industriju, kako bi omogućila svojim klijentima da unaprede usluge transporta. 

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Video Moving Consultant

Beograd  • Rok: 12.05.2017

In addition to conducting video surveys, you will be responsible for preparing detailed reports with recommendations for our moving industry clients... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
Crater Group d.o.o.
Adresa
Čika Ljubina 16/II, 11000 Beograd
Datum osnivanja
12.07.2016.
PIB
109615973
Matični broj
21211249
Poslovni naziv
Crater Group d.o.o. Beograd-Stari Grad
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Robert Alexander Alpert - Direktor
Danielle Nicole Santangelo - Direktor
Erik John Christensen - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija