Creditexpress d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

CREDITEXPRESS International je osnovan 1999. godine. Otkad su je osnovali vodeći naplatioci potraživanja u Centralnoj i Istočnoj Evropi grupa se pretežno bavila masovnim administrativnim naplatama pretežno za finansijske transakcije vezane za potrošače i kredite. Od svog osnivanja, s ponosom radimo sa najvećim i visoko profilisanim grupacijama u regionu u sferi potrošnih roba i finansija. Sve ove kompanije imaju jedan osnovni cilj – da prenesu aktivnosti na partnera koji je u mogućnosti da obezbedi fleksibilnu i etičku naplatu. 

Danas mi pružamo jedinstvene i efikasne usluge u 10 zemalja u regionu. Ovo našim međunarodnim klijentima omogućava da primaju jedinstven kvalitet usluge, izveštavanje na nivou Grupe i fleksibilnost od trenutka izdavanja fakture.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
CREDITEXPRESS
Adresa
Tošin Bunar 272, Beograd
Datum osnivanja
09.11.2006.
PIB
104710483
Matični broj
20221143
Poslovni naziv
DOO CREDITEXPRESS BEOGRAD (NOVI BEOGRAD)
Delatnost kompanije
8291 Delatnost agencija za naplatu potraživanja i kreditnih biroa
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Balázs Pados - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija