DM Dokumenten Management GmbH - ogranak KragujevacNapomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Lobo-dms je kompletan sistem za upravljanje dokumentacijom. Njegova stateless tehnologija omogućava pristup dokumentima čak i u uslovima kada loše konekcije ili slaba propusna moć mreže izbacuju iz stroja standardne dokument menadžment sisteme.

Uvereni smo da brzi pobeđuju spore. Zato svoju snagu crpimo iz inovacija. Samo oni koji su spremni da promovišu fleksibilnost, u smislu saradnje, skalabilnosti svojih proizvoda i konstantnog praćenja dinamičnih potreba svojih klijenata, opstaju u svetu promena. Inovacija je naš uspeh!

Preko petnaest godina smo prisutni na tržištu. Iza nas je petnaest dugih godina iskustva u razvoju sitema za upravljanje dokumentacijom i reviziono sigurno  arhiviranje. Tokom tog vremena naši proizvodi su evoluirali kroz tri generacije tehnologije. Naši klijenti i dalje mogu da koriste sve svoje dokumente sačuvane od prvog dana. Skalabilnost je naš uspeh.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
DM DOKUMENTEN MENAGEMENT GMBH
Adresa
Grada Sirena 2a
Datum osnivanja
05.06.2007.
PIB
105018630
Matični broj
29500177
Poslovni naziv
DM DOKUMENTEN MANAGEMENT GMBH PUCHHEIM NEMAČKA OGRANAK KRAGUJEVAC, KRAGUJEVAC
Delatnost kompanije
6202 Konsultantske delatnosti u oblasti informacione tehnologije
Pravna forma
Ogranak stranog pravnog lica
Zakonski zastupnici
Zoran Lazarević - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija