Ðak d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Kompanija "ĐAK" kao jedan od najvećih lanaca multibrand prodavnica sportske opreme na teritoriji Srbije, u svom prodajnom asortimanu nudi proizvode najpoznatijih svetskih proizvodjača: Hummel, Nike, Adidas, Reebok, Converse, Puma, And1, Roba di Kappa, Colmar, Speedo, Arena, Joola kao i mnogih drugih.

Pored kompletne ponude obuće, odeće i opreme za sve popularnije sportove poput fudbala, košarke, rukometa, odbojke i tenisa, u našim prodavnicama možete pronaći i opremu za borilačke sportove, stoni tenis, biciklizam kao i širok izbor kućnih trenažera i sprava za vežbanje. Kompanija "ĐAK" je i ekskluzivni uvoznik i distributer renomiranog danskog proizvođača sportske opreme hummel, poznatog po svom rukometnom, fudbalskom i modnom programu.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
ĐAK
Adresa
Milana Rešetara 5
Datum osnivanja
15.10.1990.
PIB
100039229
Matični broj
07512481
Poslovni naziv
PREDUZEĆE ĐAK DOO BEOGRAD (ZEMUN)
Delatnost kompanije
4642 Trgovina na veliko odećom i obućom
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Đoka Đačić - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija