Delta HoldingNapomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Članice Delta Holdinga bave se agrarnom proizvodnjom, proizvodnjom hrane, izvozom, uvozom, zastupanjem inostranih kompanija, distribucijom robe široke potrošnje, prodajom automobila i razvojem nekretnina.

Delta Holding uspešno posluje u Srbiji i svoje poslovne planove usmerava na internacionalno tržište. Ostvarujući uspešne poslovne rezultate i gradeći partnerske odnose sa inostranim kompanijama, Delta Holding ostvaruje i ekonomski rast Srbije.

Delta Holding svoje poslovanje realizuje kroz tri organizacione celine: Delta Agrar Grupa, Delta Real Estate Grupa i Delta Distribucija.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
DELTA HOLDING DOO BEOGRAD
Adresa
Milentija Popovića 7b, Beograd
Datum osnivanja
10.01.1997.
PIB
101681615
Matični broj
17156730
Poslovni naziv
DELTA HOLDING DOO, BEOGRAD (NOVI BEOGRAD)
Delatnost kompanije
7022 Konsultantske aktivnosti u vezi s poslovanjem i ostalim upravljanjem
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Jasminka Kiselčić - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija