Diwanee Serbia d.o.o.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Diwanee Serbia d.o.o.

  (5 utisaka)
80% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
3.4
beneficije

3.8
mogućnost napredovanja

4.6
balans između karijere i privatnog života

Junior PM

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
Intervju veoma lak
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
Prvi krug traje oko 15 minuta, drugi možda malo duže. U prvom krugu je rečeno radno vreme i kako izgleda sam opis posla uz napomenu da se ponekad desi da se radi prekovremeno. U drugom krugu vas čeka direktor koji sedi u japankama i očekuje da date odgovor kako biste se postavili u određenim situacijama da ste PM. Platu saznajete tek ako ste primljeni. Stigao mi je email sa ponudom: početna plata 400e koja nakon probnog perioda (koji traje 3 meseca ) prerasta u 500e. Napomena stoji i da se radi prekovremeno (u prvom krugu rekoše da to baš i nije praksa). Lično imam 4 godina iskustva u IT - ju pa samim tim je ova ponuda sramna. Engleski nije ni testiran, uglavnom su postavljana pitanja kako biste se snasli u samoj ulozi PM, što se naravno uči vremenom... Ponuda nije prihvaćena sa moje strane, možda nekome znači ovaj kratak utisak. Na 'Ogledalu' firme ne postoje baš reči hvale za njih...

utisak sa intervjua postavljen: 02.08.2017.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Diwanee je digitalna medijska kompanija, okrenuta velikoj ženskoj publici na Bliskom istoku. Naša kompanija stvara i distribuira originalan, visokokvalitetan i pouzdan sadržaj. Diwanee je takođe partner sa YouTube-om, i zajedno smo pokrenuli kanal "DUNIATI", nudeći na taj način sve vrste bogatog video sadržaja za arapske žene širom sveta. Radimo sa velikim brojem brendova radi povećanja angažovanja, a sve u digitalnom prostoru. Diwanee je partner i sa velikim regionalnim vlasnicima medija, kako bismo upravljali svojom digitalnom prisutnošću.

Oglasi za posao (trenutno 1 aktivan oglas)

JavaScript Developer

Beograd  • Rok: 10.08.2019

Experience with at least one of the listed frameworks/libraries: VueJS, ReactJS, NuxtJS, AngularJS, EmberJS, BackboneJS... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
DIWANEE SERBIA
Adresa
Resavska 23
Datum osnivanja
29.04.2011.
PIB
107058692
Matični broj
20734078
Poslovni naziv
DIWANEE SERBIA DOO, BEOGRAD (SAVSKI VENAC)
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Bogdan Brkić - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2019 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija