Dream Technologies Group d.o.o.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Preduzeće Dream Technologies Group je usko specijalizovano za IT usluge u oblasti Internet tehnologija, kao što su web hosting, email hosting, dns hosting, registracija internet domena, izdavanje SSL sertifikata, implementacija i održavanje različitih vrsta virtuelnih i namenskih servera, bezbednost servera i mreža, razvoj web aplikacija i sajtova i druge slične usluge.

Glavni proizvod naše firme je DreamWeb hosting servis, koji je među prvim provajderima u Srbiji ponudio web hosting baziran nacPanel platformi, a trenutno je jedan od vodećih web hosting provajdera na našim prostorima i jedini hosting provajder koji ima cPanel dostupan i na srpskom jeziku. Hiljade zadovoljnih korisnika su potvrda našeg uspeha i kvaliteta.

Imamo preko 15 godina iskustva u informacionim tehnologijama, a od toga oko 10 godina u oblasti internet tehnologija, izrade i hostovanja web sajtova i aplikacija.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Hosting tehnička podrška

Beograd  • Rok: 09.09.2017

Najmanje godinu dana radnog iskustva u oblasti računarskih sistema, poznavanje bitnih tehnologija u web hostingu (HTML, PHP, MySQL, HTTP, DNS, FTP, SMTP, SSH...), osnovno poznavanje mrežnih protokola i arhitekture računarskih mreža... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
DREAM TECHNOLOGIES GROUP
Adresa
Jurija Gagarina 14
Datum osnivanja
17.07.2009.
PIB
106212230
Matični broj
20556013
Poslovni naziv
PREDUZEĆE ZA IT USLUGE I TELEKOMUNIKACIJE DREAM TECHNOLOGIES GROUP DOO, BEOGRAD (NOVI BEOGRAD)
Delatnost kompanije
6311 Obrada podataka, hosting i sl.
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Dejan Debeljaković - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija