Društvo sa ograničenom odgovornošću Mainframe2 NišNapomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

MainFrame2 je softverska kompanija osnovana 2012. godine u Sjedinjenim Američkim Državama. Ova firma ima svoj ogranak u Nišu.

Od kada je Mainframe2 predstavio svoje revolucionarno rešenje za rad na računaru “iz oblaka” tj. iz browsera 2013. godine, kreiran je veliki medijski buzz koji je stigao i do čelnih ljudi najvećih svetskih banki, te Fortune 30 kompanija koje i predstavljaju prve klijente ovog američko-srpskog startupa. U to vreme krenuli su da rade sa Amazonom, koji je predstavio novu generaciju svog Amazon Web Services (Amazon EC2) kada je po prvi put predstavljena infrastrukturu tog tipa sa grafičkim karticama. Znatno veći kapaciteti omogućili su da Mainframe2 predstavi kako izgleda rad u Photoshopu i drugim zahtevnim grafičkim aplikacijama, direktno iz browsera.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
MAINFRAME2
Adresa
Hajduk Veljkova 27
Datum osnivanja
05.07.2013.
PIB
108149608
Matični broj
20940395
Poslovni naziv
Društvo sa ograničenom odgovornošću Mainframe2 Niš
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Ivan Vučković - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija