Mainframe2 d.o.o.Linkovi


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Mainframe2 d.o.o.

  (2 utiska)
100% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
5
beneficije

5
mogućnost napredovanja

5
balans između karijere i privatnog života

R&D Software Engineer

potvrđen LinkedIn profil

  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period manje od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Super ljudi, izazovni projekti, odlična atmosfera, fenomenalni uslovi za rad, odlična kompenzacija, uvek ima svežeg voća ili nečega za grickanje, firma plaća 3 od 5 ručaka nedeljno (desi se da bude i više :) ).
preporučujem
utisak postavljen: 18.05.2017.

Senior software developer


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od četiri godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Rad na sopstvenom proizvodu i sa vrhunskim tehnologijama. Radi se na razvijanju cloud rešenja. Koristi se amazon, azure itd...
Ovo je jedna od retkih firmi gde se radi bez tenzije, i sa izuzetno pametnim i stručnim ljudima. Dosta se vodi računa o tome i da li se vrednosti novih ljudi uklapaju u profil kompanije... Firma šalje ljude u Silicijumsku dolinu radi usavršavanja i upoznavanja sa ostatkom tima i partnerima.
preporučujem
utisak postavljen: 18.05.2017.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

U Frame-u kreiramo sopstven proizvod i pomeramo granice u oblasti cloud aplikacija. Adobe, Autodesk i Solidworks pružaju ljudima mogućnost da koriste njihove najpoznatije programe iz web browsera, upravo uz pomoć Frame-a. Rešavamo neke izuzetno teške probleme, poput skaliranja za milione korisnika. Dovodimo Amazon AWS i Microsoft Azure cloud do krajnjih granica, i imamo direktan uvid u najranije tehnologije koje će dominirati svetom u narednim decenijama. U Frame-u, ti kreiraš proizvod i ti donosiš odluke.

Jedan tim. Dva kontinenta. Tri grada - Niš, Beograd, San Francisko. Bez obzira da li smo u Srbiji ili u Silicijumskoj Dolini, svaki dan je za pamćenje.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
MAINFRAME2
Adresa
Svetosavska 18
Datum osnivanja
05.07.2013.
PIB
108149608
Matični broj
20940395
Poslovni naziv
Društvo sa ograničenom odgovornošću Mainframe2 Niš
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Ivan Vučković - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija