Društvo za konsalting i menadžment Agroinvest Fond d.o.o. BeogradNapomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Naše usluge imaju za cilj da podrže ekonomski napredak u nerazvijenim područjima. Kao ogranak VisionFond International, počeli smo da poslujemo 1999. godine, prvo u Crnoj Gori, a zatim smo poslovanje proširili i na Srbiju u 2001. godini.

Vision Fond International (osnovan od strane World Vision International) čine institucije u 42 zemlje širom sveta sa ukupnim portfoliom u iznosu od 373 miliona američkih dolara, sa više od 626 000 klijenata i stopom otplate kredita od 96,7%.U Srbiji radimo kao posrednici između komercijalnih banaka i malih preduzetnika kojima je otežan direktan pristup kreditima, dok u Crnoj Gori nudimo preduzetničke kredite za one koji nemaju, ili imaju ograničen pristup kreditima komercijalnih banaka. Namena kredita su pokretanje i unapređenje malih biznisa, trgovina, usluge, poljoprivreda, rekonstrukcija i popravka poslovnih objekata, sve za male preduzetnike.Vodimo računa o potrebama preko 50.000 porodica u Crnoj Gori i Srbiji.

Većina naših klijenata koristi kredite za započinjanje sopstvenog biznisa, čime se otvaraju nova radna mesta za članove njihovih porodica. Više od polovine naših klijenata ostane sa nama tokom narednih kreditnih ciklusa, nakon što njihova poslovanja postanu održiva. Glavni deo našeg portfolia se koristi za poljoprivredu, ali uključuje i druge vrste malih preduzeća.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Database and Application Developer

Beograd, Čačak  • Rok: 10.10.2017

At least 1 year of working experience in development of web or desktop applications utilizing .NET (C#), Visual Studio, ASP.NET Web Forms, Entity framework. At least 1 years of working experience in SQL Server table design... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
AGROINVEST FOND
Adresa
Pazinska 16
Datum osnivanja
24.01.2005.
PIB
103714470
Matični broj
20003120
Poslovni naziv
DRUŠTVO ZA KONSALTING I MENADŽMENT AGROINVEST FOND DOO BEOGRAD
Delatnost kompanije
7022 Konsultantske aktivnosti u vezi s poslovanjem i ostalim upravljanjem
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Biserka Kljaić - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija