O kompaniji
7
Iskustva
2
Plate
Poslovi
DualSOFT logo

DualSOFT

4 51-100

O nama

Mi smo IT kompanija nastala pre tri decenije u Nišu sa ciljem kreiranja inovativnih rešenja za naše klijente. Od početka i koda koji se prenosio na floopy disketama do sada složenog sistema, naš tim je uspeo da razvije savremeno softversko rešenje za naše korisnike koji posluju na nekoliko kontinenta u industriji sportskog kladjenja i igara na sreću.

Najveća vrednost naše kompanije jesu ljudi, počev od seniora koji su preko 10 godina rasli zajedno sa firmom, pa sve do mladih talentovanih juniora koji su prepoznali okruženje u kome mogu da napreduju uz posvećene mentore i kvalitetnu obuku.
Zajedno vredno radimo, razvijamo naš sistem sa puno elana, ali takođe umemo da uspehe proslavimo u niškim kafanama i dobro se zabavimo.

Grad Niš nam je više od lokacije gde se nalazimo. To je naš dom koji volimo i trudimo se da zajedno rastemo i predvodimo pozitivnu promenu u okruženju. Zato prepoznajemo i podržavamo lokalne inicijative, zanimljive projekte i zajedno unapredjujemo zajednicu, sa ciljem da stvaramo lepšu sredinu i prijatno okruženje za sve nas.

Bitno nam je da se naši proizvodi stalno razvijaju i prilagodjavaju korisnicima, kroz inovativne ideje i kontinuirano unapredjivanje rešenja.

Otvoreni smo za predloge, razmenu ideja i nove ljude, u svakom momentu nas možete kontaktirati na info@dualsoft.net ili jobs@dualsoft.net.
Ako prepoznajete našu kompaniju kao mesto koje pruža sve lepote rada u IT sektoru, kontaktirajte nas kako bi se upoznali i zajedno došli do nekog vida saradnje.

Priznanja

Najbolji proces IT selekcije - drugo mesto 2023.

Najbolji proces IT selekcije - drugo mesto 2023.

Tech stack

Java Spring Oracle Redis Cassandra Kafka RabbitMQ Docker Kubernetes JavaScript TypeScript Ionic Angular NGXS HTML CSS SASS IBM

Beneficije

Dobrovoljno zdravstveno osiguranje

Zdravlje na prvom mestu!
Mogućnost privatnog zdravstvenog osiguranja za sve zaposlene i članove porodica, kao i organizovanje godišnjeg sistematskog pregleda.

Edukacija, profesionalni razvoj

Negujemo kulturu inovacija, u cilju edukacije i profesionalnog razvoja, našim zaposlenima dostupna je Udemy platforma za učenje, kao i prilika za lični izbor plaćenih eksternih edukacija. Zajedničkim soft skills radionicama na nedeljnom nivou, u saradnji sa “SkyHigh” agencijom, doprinosimo ličnom razvoju svakog pojedinca.

Nagrade, bonusi, pokloni

Bonus struktura koja naglašava poverenje i lojalnost!
Paketi dobrodošlice, pokloni za dan žena, novogodišnji paketići za najmlađe i decu, novogodišnji bonus za kraj godine, poklon vaučer i naknada za bebe.
Jubilarne nagrade za zaposlene koji su "rasli" sa kompanijom preko 5 i 10 godina.

Dodatni slobodni dani

Više vremena za ono što je važno!

100% plaćeno bolovanje do 30 dana
100% plaćeno porodiljsko odsustvo
Minimalno 22, maksimalno 28 slobodnih dana u toku jedne godine ( plaćeno odsustvo )
Slobodan dan za verske praznike.

Timska druženja

Timski Team Building u periodu od 3 dana
Mini Team Building u okviru svakog tima
Zajedničke aktivnosti i radionice
Proslava uspeha i različitih milestone-a kompanije, organizacija porodičnih i sportskih događaja.
Svakodnevna druženja neretko završavamo žurkom u našim prostorijama ili partijom žustrog stonog fudbala i PS-a 5.

Sport i rekreacija

Uzimajući u obzir aktivan životni stil kao i važnost energije i timskog duha, zaposlenima su na raspolaganju:
Zajednički funkcionalni treninzi dva puta nedeljno,
Termini za košarku i stoni tenis, kao i učestvovanje u različitim It ligama koje promovišu sportski duh i zdravo takmičenje.

Hrana i piće

Sveže voće, grickalice i slatkiši, osveženje, aparat za pripremu kafe, različite vrste žitarica i orašastih plodova.

Društvena odgovornost

Zajedno možemo više!
Podržavajući lokalne inicijative i prakse u vidu donacija i sponzorstava, pomažemo razvoj zajednice kako bismo doprineli pozitivnim promenama.
Zadovoljstvo nam je sarađivati sa studentskim organizacijama koje imaju za cilj pružanje podrške mladima u njihovom ličnom i profesionalnom razvoju.

Proces selekcije

Prijavi se

Sve otvorene pozicije možeš pronaći na našoj Web stranici.  Ukoliko imaš dodatna pitanja, za sve informacije slobodno nas kontaktiraj putem jobs@dualsoft.net

1. Prvi intervju 

Intervju sa HR regruterom i tehničkim licem osmišljen je tako da se bolje upoznamo.. Ideja je da vidimo da li postoji poklapanje sa kompanijskom kulturom i osnovnim tehničkim zahtevima pozicije.
Razgovaramo o tvom radnom iskustvu, interesovanjima, aspiracijama, kao i o našoj kompaniji, kulturi i uslovima rada. Približićemo ti opis radnog mesta, kao i projekte na kojima radimo.

2. Drugi intervju

Sledeći korak jeste za one kandidate sa kojima smo osetili najviše poklapanja u prethodnom krugu. Cilj jeste detaljnije upoznavanje sa tvojim nivoom tehničkog znanja, iskustvom, kao i drugim kompetencama koje poseduješ. Takođe, bićemo otvoreni za sva pitanja koja imaš za nas.

3.Feedback

Na osnovu procene i mogućnosti dugoročne saradnje, naš Hr tim će te kontaktirati o rezultatima procesa selekcije.

Onboarding 

Čestitamo! Potpisivanjem ugovora počinje tvoja DualSOFT priča.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod