Dudi Co. d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Preduzeće Dudi c.o. d.o.o., sa sedištem u Subotici, jedno je od vodećih domaćih preduzeća u oblasti uvoza i trgovine audio-video i kompjuterskim medijima i priborom i kozmetikom za računarsku i audio-video opremu. Preduzeće je osnovano 1996. godine i među prvima je legalno počelo da se bavi uvozom i veletrgovinom ove vrste robe. Sedište preduzeća se nalazi u Subotici, a od 2002. godine preduzeće ima poslovnicu i u Beogradu. 

Dudi c.o. je zastupnik više renomiranih svetskih brendova u Srbiji kao što su Maxell, Sony, T'nB, Heitech, itd. Od navedenih najznačajniji je Maxell čiji je isključivi zastupnik Dudi c.o. počevši od 2006. godine. Isto tako, isključivo pravo zastupanja preduzeće ima i za brendove T'nB i Heitech. 

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
DUDI C.O. DOO SUBOTICA
Adresa
Dinka Zlatarića 12, Subotica
Datum osnivanja
15.01.1996.
PIB
100838099
Matični broj
08622302
Poslovni naziv
DUDI C.O. DOO VELE I MALOPRODAJA AUDIO-VIDEO OPREME EKSPORT-IMPORT SUBOTICA
Delatnost kompanije
4719 Ostala trgovina na malo u nespecijalizovanim prodavnicama
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Gabor Dudaš - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija