Dunav Net d.o.o.Linkovi


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

DunavNET je osnovan 2006. godine u Irskoj i Srbiji i tokom proteklih nekoliko godina DunavNET se razvio i izgradio portfolio sa velikim brojem komercijalnih i R&D projekata sa klijentima u Srbiji, Ujedinjenom Kraljevstvu, Irskoj, SAD-u, Nemačkoj, Francuskoj itd.

DunavNET je specijalizovan za preuzimanje potpune odgovornosti za razvoj i održavanje kompletnih aplikacija i proizvoda (Complete Solution of Nearshoring). Takvi projekti se najčešće izvršavaju u našem glavnom razvojnom centru sa sedištem u Srbiji, gde se nalazi i naš razvojni tim. 

DunavNET predvodi grupa visokokvalifikovanih ljudi koji su stekli iskustvo radeći na projektima naprednih mobilnih komunikacija u vodećim kompanijama širom sveta. DunavNET zapošljava viskokokvalifikovane inženjere u oblasti elektrotehnike i informatike. DunavNET menadžment tim ima bogato preduzetničko iskustvo i veštinu upravljanja projektima. Postavili su DunavNET na internacionalni nivo i globalno tržište, uz stalno povećanje broja zaposlenih, proširenje poslovanja i kreiranje većeg broja komercijalnih proizvoda.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
DUNAVNET
Adresa
Antona Čehova 1
Datum osnivanja
20.10.2006.
PIB
104769297
Matični broj
20232145
Poslovni naziv
DRUŠTVO ZA KONSALTING, RAZVOJ I IMPLEMENTACIJU INFORMACIONIH I KOMUNIKACIONIH TEHNOLOGIJA DUNAVNET DOO, NOVI SAD
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Boris Pokrić - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija