O kompaniji
3
Iskustva
Plate
Poslovi
Eccentrix d.o.o. logo

Eccentrix d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

Eccentrix od 2013. godine opravdava poverenje svojih klijenata i s ponosom predstavlja najveći broj edukativnih programa u oblasti informacionih tehnologija, najznačajnijih svetskih vendora kao što su Microsoft, Cisco, Citrix, CompTIA, VMware i mnogih drugih! 

Njihova misija je unapređenje profesije kroz pružanje rešenja za razvijanje veština. Znanje i stručnost su odgovor na brze promene i izazove sa kojima se danas suočavaju mnoge industrije informacionih tehnologija.

Strategija rasta u Eccentrix-u je utemeljena na izgradnji snažnih odnosa sa klijentima i saradnicima, bazirana na poverenju, kvalitetu, stručnosti i profesionalnosti naših usluga.

Trening centar 

Sa preko 500 dostupnih kurseva u katalogu, Eccentrix je siguran partner u pružanju specijalističkih obuka za potrebe organizacije. Portfolio pokriva najsavremenije zahteve i izazove koji su aktuelni u sferi informacionih tehnologija. 

Koriste inovativne načine predavanja. Obuke možete pratiti u njihovim učionicama, a pružaju vam mogućnost pohađanja kursa virtuelno (u realnom vremenu). Uspostavili su platformu koja dozvoljava fleksibilne rasporede i eliminiše potrebu da čekate za početak izabranog treninga, a ujedno se istom služe za izvođenje svih obuka on-site uz minimalne promene vašeg okruženja. 

Konsultantske usluge 

Kontinuirana tehnološka evolucija donosi promene, a posebno utiče na tehničku infrastrukturu potrebnu za podršku vaše kompanije. Iz tog razloga, neophodno je strateški pristupiti i prilagođavati se promenama. Nude rešenja koja imaju za cilj stabilizaciju i maksimiziranje tehnoloških rezultata.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod