Ellecta InteractiveNapomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Ellecta Digital je nezavisna full-service digitalna agencija koja pruža integrisanu uslugu strateškog planiranja i realizacije nastupa vaše kompanije u digitalnom svetu. Kreiramo upečatljiva i funkcionalna rešenja za nastup u digitalnom svetu, od prvih skica u idejnoj fazi sve do razvoja, testiranja, lansiranja i podrške. Naše iskustvo od više stotina realizovanih projekata garantuje maksimalni kvalitet u izradi bez obzira da li vam je potrebna responsive prezentacija, web ili mobile aplikacija.

Pomažemo kompanijama u osmišljavanju i realizaciji nastupa na internetu i uklapanju digitala u postojeće marketing procese. 

Planiramo i vodimo oglašavanje kompanija i brendova na digitalnim kanalima uz holističan pristup kampanji i korišćenje najaktuelnijih alata. 

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
ELLECTA INTERACTIVE DOO BEOGRAD
Adresa
Vojvode Dobrnjca 8, Beograd
Datum osnivanja
11.10.2010.
PIB
106796973
Matični broj
20683007
Poslovni naziv
ELLECTA INTERACTIVE DOO BEOGRAD (PALILULA)
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Siniša Košutić - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija