Elsys Eastern Europe d.o.o.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Elsys Eastern Europe d.o.o.

Web developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
Intervju lak
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 4 nedelje
Kako je izgledao proces
Prvi krug je bio razgovor sa ženom iz HRa, koji je protekao sasvim ok. Uobičajena pitanja: predstavi se, gde si radio, zašto bi prešao, koliku platu želiš itd. Ubrzo potom mi je zakazan 2. intervju, tehničke prirode, sa par francuza i direktorom beogradske firme. Razgovor je protekao ok (tehnička pitanja oko PHPa i web developmenta, kao i plata), ako izuzmemo činjenicu da se direktor nije pojavio. Treći razgovor je zakazan nakon toga, da bih se video sa pomenutim direktorom. Ja sam stigao na vreme, on je kasnio. Ukratko smo rezimirali moj CV, nakon čega se on zaprepastio koliko para ja tražim, iako je to bio 2. ili 3. put da sam pomenuo tu svotu, a da niko nije trepnuo. Nakon toga je usledilo savetovanje mene da ne budem tako alav i da takve cifre kod njega "izazivaju negativnu energiju" (ovo je citat). Ponudio mi je povišicu od 50 evra u odnosu na moju tadašnju platu, koju sam, naravno, odbio, i razišli smo se. Sve u svemu: smešna priča, izuzetno neprijatno i glupo iskustvo na kraju, protraćeno moje vreme, i vreme još 4 osobe. Sve što je trebalo da urade je na početku da kažu da im nisam bio u budžetu i sve bi bilo sasvim ok.

utisak sa intervjua postavljen: 14.09.2019.

Junior Verification Engineer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Niš, Beograd
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 9 nedelja
Kako je izgledao proces
Nakon 7 godina rada u oblasti elektronike koja je u Srbiji stala i koja je izuzetno slabo plaćena, prijavio sam se na konkurs u ovoj firmi za junior ili internship poziciju inženjera za verifikaciju. Prvi intervju je bio sa HR službom gde su mi objasnili da cene ljude sa iskustvom u bilo kojoj oblasti elektronike i da nude odlične uslove rada i OBUKU za nove ljude koji se nisu bavili IC dizajnom. Zakazana su mi 2 tehnička intervjua gde su me pitali za ono što sam radio i nešto iz njihove uže stručne oblasti gde sam se slabije snašao jer sam to davno učio na fakultetu. Nakon određenog vremena me je njihov poslovni upravnik obavestio da je moj "feedback" pozitivan, da su se odlučili za mene i da smatraju da mogu da se uklopim u njihovu firmu i zakazan mi je razgovor za dogovor oko plate, uslove rada i eventualno potpisivanje ugovora ako mi isti odgovaraju s tim da naknadno mora da me obaveste o satnici za taj dan. Nakon toga nisam dobio nikakvu informaciju, poziv ili mail. Zvao sam ih nekoliko puta i slao nekoliko mailova da bi nakon dužeg vremena odgovorili i zakazali nove tehničke intervjue i razgovore. Kada sam došao u njihove prostorije odmah sam dobio negativan "feedback" i rečeno mi je da ne mogu da se uklopim u njihovu firmu. Poslovni upravnik koji mi je zakazivao prve razgovore i dao pozitivan "feedback" se toga dana nije pojavio na razgovoru i ako je bio najavljen. Krajnje neprijatno iskustvo za mene i novčani trošak obzirom da nisam iz Beograda, a s njihove strane jedan neozbiljan, neprofesionalan i neetički potez. Najverovatnije je došlo do nekog internog nesporazuma gde sam samo ja kao kandidat oštećen.
Pitanja sa intervjua
  • Osnovna, srednja i teža pitanja iz oblasti digitalne elektronike i jezika za opis hardvera.

utisak sa intervjua postavljen: 19.01.2018.

Postoji 10 vrsta IT-evaca.

Oni koji mogu ući u altTab bazu i oni koji ne razumeju ovu foru.

Koji si ti?
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

ELSYS Eastern Evrope je uslužna kompanija specijalizovana za projektovanje elektronskih sistema kao i razvoja aplikacionih softvera.

Iz svog tehničkog centra u Beogradu, Srbija, ELSYS Eastern Evrope podržava poznate međunarodne korporacije, kao i srednje visoko specijalizovane firme. Sa nekoliko godina rada na najnovijim tehnologijama, izgradili smo duboko poznavanje i imamo brojne stručnjake sposobne da pruže implementacije i rešenja za veoma složene arhitekture. Dobro izbalansirani između viših i mlađih inženjera, ELSYS Eastern Evrope je savršen odgovor za korporacije u potrazi za efikasnim i najnovijim tehnološkim rešenjima.

U vlasništvu filijale ELSYS Design, francuska ekspert kompanija u projektovanju elektronskih sistema, ELSYS Eastern Evrope pruža niz isplativiih usluga dizajna koji zaokružuju kvalifikacije njegovog matičnog preduzeća.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Digital IC Design Engineer

Beograd, Novi Sad

Final year student or fresh graduate with B.Sc. or M.Sc. degree in electrical engineering; Motivated, proactive, hard working; Relevant courses/knowledge: basics of digital electronics, VLSI basics, Architectures of Micro Computing Systems... (pročitaj oglas)

Digital Design Verification Engineer

Beograd, Novi Sad

Final year student or fresh graduate with B.Sc. or M.Sc. degree in electrical engineering; Motivated, proactive, hard working; Relevant courses/knowledge: basics of digital electronics, programming, FPGA basics, microcontroller architecture... (pročitaj oglas)

Analog Mixed-Signal Design and Verification Engineer

Beograd, Novi Sad

Final year student or fresh graduate with B.Sc. or M.Sc. degree in electrical engineering; Motivated, proactive, hard working; Relevant courses/knowledge: basics of analog electronics, VLSI basics... (pročitaj oglas)

Analog Custom IC Layout Engineer

Beograd, Novi Sad

Final year student or fresh graduate with B.Sc. or M.Sc. degree in electrical engineering; Motivated, proactive, hard working; Relevant courses/knowledge: basics of analog electronics, VLSI basics... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
ELSYS EASTERN EUROPE
Adresa
Omladinskih brigada 88/b, grada 15, Beograd-Novi Beograd
Datum osnivanja
05.11.2003.
PIB
103329586
Matični broj
17539353
Poslovni naziv
ELSYS EASTERN EUROPE DOO DRUŠTVO ZA PROJEKTOVANJE ELEKTRONSKIH SISTEMA BEOGRAD (NOVI BEOGRAD)
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Radomir Jovanović - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija