Enetel Solutions d.o.o.

Ti si predstavnik ove kompanije?

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Enetel Solutions d.o.o.

  (1 utisak)
Još niko nije preporučio ovu kompaniju
3
beneficije

2
mogućnost napredovanja

3
balans između karijere i privatnog života

Senior PHP Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Jednostavan, jednodnevni intervju. Spakovan u sat vremena, HR+tech. Posle standardnog razgovora sa HR, imali smo tehnički intervju. Pitanja su bila relativno laka, samo par težih. Uglavnom pitanja koja se "vrte" kod svih na intervjuima. Ništa pisano ili praktično, sve je usmeno išlo. Inače, firma deluje moderno i ozbiljno. Prostor im je nov (open space).

utisak sa intervjua postavljen: 04.12.2019.

Front-End Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 12 nedelja
Kako je izgledao proces
Opis selekcije se sastoji iz dva kruga: 1. Krug čini pisani test koji se sastoji iz HTML/CSS/JS/JQuery i Angular dela 2. Krug čini razgovor sa Head of Software Development i Senior Front End Developer na kome se postavljaju dodatna pitanja vezana za test (uglavnom se baca akcenat na ona koje niste dobro odgovorili). Sam proces je sasvim u redu, imate oko 2 sata za test, a razgovor u drugom krugu traje oko sat vremena. Moram samo da napomenem da je osoblje krajnje neiskusno, osoba koja se nalazi na vrhu ili ti Head of Software dev. je konstantno bacao neke šale i sprdnje koje niko nije razumeo i samim tim činio intervju proces krajnje neprofesionalnim. Jedina osoba koja izgleda sasvim na mestu je bio Senior Dev. Prilikom postavljanja mojih pitanja kompaniji, nisu umeli da mi odgovore na najjednostavnije pitanje... a to je : "Šta najviše volite kada je u pitanju rad u Enetel Solutions", odgovor koji je usledio je bio tipa: "Mi koristimo dosta tehnologija, i to čini kompaniju dobrom..." ...? :/ Proces dobijanja odgovora pri završetku intervjua je sledeći: - Ako ste zadovoljili kriterijume, u kratkom roku vas kontaktiraju da porazgovarate o sledećim koracima u slučaju da posao prihvatite - Ako niste kojim slučajem zadovoljili kriterijume, nemojte očekivati odgovor... Nećete dobiti vremenski termin u kome možete očekivati odgovor (to biva uglavnom oko 2 nedelje), već ćete dobiti samo rečenicu: "Zvaćemo vas" , što se naravno nikada ne desi.... Molim vas promislite dva puta pre nego sto konkurišete u ovoj kompaniji, iskreno prva impresija je jako loša i neprofesionalna.

utisak sa intervjua postavljen: 20.10.2019.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Ti si predstavnik ove kompanije?


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Enetel Solutions d.o.o. posluje u sastavu grupacije Roaming Solutions. Bavimo se razvojem i implementacijom softverskih rešenja i sistem integracijom poslovnih sistema. Prisutni smo u telekomunikacionom, finansijskom, transportnom i energetskom sektoru, uz brojna partnerstva sa velikim svetskim kompanijama, kao što su Ericsson, HP, Samsung, Automic i SAP. U prethodnoj godini razvili smo i novi poslovni segment u pravcu StartUp i Web-a kroz sopstveni razvoj, ali i investiranje u projekte na tržištu. Član smo dva investiciona fonda Silicon Gardens i StartLabs.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
ENETEL SOLUTIONS
Adresa
Triše Kaclerovića 27 L, Beograd
Datum osnivanja
30.07.2010.
PIB
106720355
Matični broj
20667133
Poslovni naziv
ENETEL SOLUTIONS DOO BEOGRAD (VOŽDOVAC)
Delatnost kompanije
6209 Ostale usluge informacione tehnologije
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Tamara Markićević - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)

Project Manager

1 plata
1500 EUR / mesečno
1500 1500
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija