Enmon d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

ENMON d.o.o. je privredno društvo koje se bavi trgovinom, uvozom i izvozom keramičkih pločica, granitne keramike, sanitarija, galanterije i prateće opreme za kupatila. Pored toga posedujemo i pogon za proizvodnju praškastih materijala koji proizvodi lepak za keramičke pločice i granitnu keramiku, fug masa u svim bojama, lepkove za stiropor, siporeks i ostale praškaste proizvode u građevinarstvu. Za navedene proizvode dobili smo ateste od Instituta IMS.

Privredno društvo ENMON d.o.o. je osnovano 1990. godine sa sedištem u Beogradu. Danas kompaniju čine preko 500 zaposlenih. Sa razvojem tržišta i prodajnih regiona razvija se kompanija ENMON, koje prateći potrebe tržišta širi prodajni asortiman. Možemo slobodno reći da ENMON trenutno raspolaže sa najboljom, najpotpunijom i najpovoljnijom ponudom u Srbiji, a u prilog tome govori sve veći broj stalnih kupaca koji u kontinuitetu zadovoljavaju svoje potrebe upravo kod nas. Takođe, od početka rada pratimo mnoge renomirane građevinske firme u njihovim završnim radovima sa kompletnim programom za opremanje kupatila i kuhinja, kako u stambenim tako i u poslovnim objektima, kao i u objektima posebne namene. Mogućnost prevoza našim kamionima omogućava brzu i efikasnu uslugu cenjenim klijentima, što svakako ubrzava i pojednostavljuje proces rada.Dosada su poverenje ENMON-u ukazali Ratko Mitrović, Napred, Energoprojekt i mnoge druge renomirane građevinske firme. Završena sertifikacija za ISO 9001 standard. ISO 9001 se odnosi na: prodaju keramike, sanitarije, kupatilskog nameštaja, pokrivanja podova i zidova, usluge sečenja i obrade keramike, proizvodnju fugo masa i lepkova za građevinarstvo.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Sistem Administrator

Beograd  • Rok: 07.09.2017

Stručna sprema: IV, V, VI, VII stepen, radno iskustvo: poželjno radno iskustvo na sličnim poslovima, vozačka dozvola B kategorije... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
ENMON
Adresa
Bulevar Oslobođenja 205
Datum osnivanja
15.10.1990.
PIB
101821921
Matični broj
07513631
Poslovni naziv
ENMON DOO, BEOGRAD (VOŽDOVAC)
Delatnost kompanije
4613 Posredovanje u prodaji drvne građe i građevinskog materijala
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Zoran Petrović - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija