Erste Bank a.d.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Erste Banka je najstarija finansijska institucija u zemlji – radimo od 1864. godine, tada pod nazivom Novosadska štedionica. 

Naša poslovna filozofija počiva na bliskoj povezanosti između odgovornog i profitabilnog poslovanja. 

Deo smo Erste Grupe, jedne od vodećih kompanija za pružanje finansijskih usluga u centralnoj i istočnoj Evropi, osnovane 1819. godine kao prva štedionica u Austriji. 

Gradeći dugoročne partnerske odnose, težimo da budemo ”Banka prvog izbora” za naše klijente i zaposlene. Stvaramo održivu vrednost za naše klijente, zaposlene i akcionare pružajući univerzalne finansijske usluge. Zajedno, aktivno doprinosimo razvoju lokalne zajednice i društva u celini, što čini naš posao dugoročno održivim. 

Naša vizija je da budemo vodeća banka evropske Srbije. 

Ukoliko želite da svoju karijeru nastavite u Erste Banci, javite nam se: http://www.erstebank.rs/rs/Karijera/Ko_smo_mi

Oglasi za posao (trenutno 1 aktivan oglas)

Senior Risk Modeling and Data Analyst

Beograd, Novi Sad  • Rok: 30.10.2017

Erste Bank a.d.: Senior Risk Modeling and Data Analyst. Napredno i aktivno poznavanje MS office, SAS, SQL ili drugih alata za obradu podataka... (pročitaj oglas)

Šef odeljenja IT service desk-a

Novi Sad  • Rok: 06.09.2017

Upravlja svakodnevnim radom, koordinira i nadzire poslove i zaposlene u odeljenju, izveštava o njihovom radu i obezbeđuje adekvatnu podršku korisnicima IS banke... (pročitaj oglas)

Business Analyst

Beograd, Novi Sad  • Rok: 07.09.2017

Work closely with business users to create/align business and IT strategy. Understand the business needs and assist in defining business requests for new/upgrading IT solutions... (pročitaj oglas)

Viši stručni saradnik inženjer IT service deska

Beograd  • Rok: 17.08.2017

Fakultetsko obrazovanje odgovarajućeg usmerenja, iskustvo u radu sa informacionim tehnologijama (minimum 1 godina)... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
ERSTE BANK
Adresa
Bulevar Oslobođenja 5
Datum osnivanja
29.12.1965.
PIB
101626723
Matični broj
08063818
Poslovni naziv
ERSTE BANK AKCIONARSKO DRUŠTVO, NOVI SAD
Delatnost kompanije
6419 Ostalo monetarno posredovanje
Pravna forma
Akcionarsko društvo
Zakonski zastupnici
Slavko Carić - Predsednik izvršnog odbora
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija