Esenca SoftwareNapomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Esenca Software

  (4 utiska)
50% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
3
beneficije

3
mogućnost napredovanja

4
balans između karijere i privatnog života

Senior Programer

potvrđen LinkedIn profil

 • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
 • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od četiri godine
 • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Fleksibilan rad, rad od kuće, poštovanje svih dogovora od starta.
Zamerke kompaniji
Nema ništa specijalno.
preporučujem
utisak postavljen: 29.12.2016.

Software Developer


 • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
 • Zaposlen na neodređeni vremenski period
 • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Odlična atmosfera među kolegama. Svi su bili tu da pomognu u svakom trenutku.
Zamerke kompaniji
Krenuo bih od šefa koji je umislio da sve zna a ne zna ništa. Verujem da ni jednu liniju koda nikad nije otkucao. Glumi nekog project managera a u stvari samo vrti facebook po celi dan i na kraju kad dođe kraj meseca i kad treba da se isplati plata za taj mesec, počinje sa pričom kako je malo urađeno, i kako ta plata nije zaslužena. U ovoj firmi su glavni prihodi od kurseva koje ćete i vi držati ako se zaposlite, takva je politika. Uglavnom, nema napredovanja i plate su mizerne.
ne preporučujem
utisak postavljen: 04.06.2017.


Komentar kompanije Esenca Software

Poštovani, moje ime je Predrag Mašić, kao vlasnik kompanije, dužan sam da odgovorim na ovaj spin komentar od strane nepoznatog korisnika koji se predstavlja kao bivši zaposleni kompanije. Pošto se nije predstavio imenom i prezimenom (svestan sam da ovakvih ne argumentovanih komenatra može biti više, čak od strane jednog čoveka), mogu da pretpostavim da se radi o nekome ko želi iz svog slobodnog vremena da piše protiv kompanije ili nekoga ko nije prošao intervju kod nas, a čuo je sve najbolje i zato je želeo da radi kod nas, ili praksiste koji nije dobio stalno zaposlenje i jednostavno mu je krivo što nije deo Esenca tima. Mišljenja sam da u IT kompanijama ne postoji nezadovoljstvo, niti rasprava, svađa i sl..kvalitetni ljudi nemaju potrebe da se raspravljaju, već odmah mogu da biraju IT firmu gde će nastaviti rad. Autor je napisao kontradiktoran komentar, gde kaže da je svaku platu propratio sa nezadovoljstvom od strane šefa, da je plata mizerna, i da je primljen kao programer, a radio je na kursevima, a sa kolegama je bila fenomenalna atmosfera, i nije napredovao?!!! Po ovome autoru, mi smo njemu dali posao Software Developera (programera), a sutra kad je došao na posao, nije radio kao programer, već je držao kurseve, i tako je radio duži period, jer se može shvatiti da je dobijao plate koje su bile mizerne. Da li postoji takva IT firma koja ne poštuje dogovor? i ima programere koji rade za mizerne plate? Nama je žao kada moramo da se zahvalimo čoveku ako nije zadovoljio, ili ako nismo primili praksistu za stalni radni odnos, a njima je bilo lepo u timu. Ne poštujemo dogovore? Mi već postojimo na tržištu 16 godina. Za dodatne informacije o Esenci, uslovima rada, budući potencijalni programeri, možete me slobodno kontaktirati, sa zadovoljstvom ću porazgovarati sa svakim. Takodje i poslodavci ako imaju zaposlene neke od bivših naših radnika, stažista, ili ako im konkurišu, sa zadovoljstvom ću poslati dokumentaciju kako su radili kod nas i sl.. S poštovanjem, Predrag Mašić, https://rs.linkedin.com/in/predragmasic

Programer


 • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
 • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od dve godine
 • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Dobra atmosfera, redovna plata, bonusi, traži se kvalitet u znanju, fer odnos.
Zamerke kompaniji
Loša selekcija praksista i junior programera, lošije imaju znanje, slabije napreduju i ispoljavaju nezadovoljstvo.
preporučujem
utisak postavljen: 25.12.2016.


Komentar kompanije Esenca Software

Poštovani, kako osoba nije ostavila ni u ovom komentaru ime i prezime, ne možemo sa sigurnošću da tvrdimo da je zaposlena kod nas. Svakako hvala na pohvali, u velikoj konkurenciji među IT firmama trudimo se da budemo konkurentni, a što se tiče zamerki, mi nažalost nismo u mogućnosti da nam svi programeri budu seniori, jednostavno IT tržište je tako, i znamo da postoje problemi kod platnih razreda i uslova rada u odnosu stalni zaposleni programeri i praksisti koji su na Ugovoru o praksi ili delu. Ono što je firma uspela da uradi za ubuduće, jeste Trening centar od početka 2017 godine koji će se baviti selekcijom i obukom praksista. S poštovanjem, Predrag Mašić, https://rs.linkedin.com/in/predragmasic

Software Developer


 • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
 • Zaposlen Više od jedne godine
 • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Dobra atmosfera sa ostalim kolegama.
Zamerke kompaniji
Neplaćen prevoz i prekovremeni rad, rad bez prijave. Spletke sa direktorima, nesposoban team leader...
ne preporučujem
utisak postavljen: 01.10.2016.


Komentar kompanije Esenca Software

Moje ime je Predrag Mašić, kao vlasnik kompanije, dužan sam da odgovorim na ovaj spin komentar od strane nepoznatog korisnika koji se predstavlja kao zaposleni kompanije. Pošto se nije predstavio imenom i prezimenom, mogu da pretpostavim da se radi o nekome ko želi iz svog slobodnog vremena da piše protiv kompanije ili nekoga ko nije prošao intervju kod nas, a čuo je sve najbolje i zato je želeo da radi kod nas, ili praksiste koji nije dobio stalno zaposlenje i jednostavno mu je krivo što nije deo Esenca tima. Mi ne radimo nikakve spletke, kao i u ostalim IT firmama znanje je najvažnije za saradnju, ako znanje postoji, mi jedva čekamo da nagradimo, dodatno platimo, zadržimo čoveka što duže i sl.. Nezadovoljan programer (platom, uslovima rada, projektima...)? on je već juče u drugoj firmi, svaki drugi komentar je suvišan. Nekome ko nije postavio ime i prezime, ne znam šta drugo još da odgovorim? Da znamo ko je, onda bi i njegov potencijalni poslodavac ili sadašnji video njegove kvalitete, a sa druge strane i mi bi poslali dokumentaciju kako je radio ili radi kod nas, i to bi sa zadovljstvom argumentovano sve poslali. Za dodatne informacije o Esenci, uslovima rada, budući potencijalni programeri, možete me slobodno kontaktirati, sa zadovoljstvom ću porazgovarati sa svakim. Takodje i poslodavci ako imaju zaposlene neke od bivših naših radnika, stažista, ili ako im konkurišu, sa zadovoljstvom ću poslati dokumentaciju kako su radili kod nas i sl.. https://rs.linkedin.com/in/predragmasic
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Misija kompanije Esenca Software je da postanu globalni IT Outsourcing lider u pružanju kvalitetnih i jeftinih tehničkih rešenja.

Esencin tim ima bogato višegodišnje iskustvo u dizajnu, izradi i uvođenju najsloženijih IT sistema, vođenju projekata, pružanju konsultantskih usluga i školovanju krajnjih korisnika.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
AGENCIJA ZA IZRADU KOMPJUTERSKIH PROGRAMA ESENCA PREDRAG MAŠIĆ PR BORČA
Adresa
Ratnih Vojnih Invalida 48, Borča
Datum osnivanja
17.01.2006.
PIB
103703598
Matični broj
61095039
Poslovni naziv
AGENCIJA ZA IZRADU KOMPJUTERSKIH PROGRAMA ESENCA PREDRAG MAŠIĆ PR BORČA
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Preduzetnik
Zakonski zastupnici
Predrag Mašić - Preduzetnik
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija