Esenca Software

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Esenca Software

  (7 utisaka)
72% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
3.9
beneficije

3.7
mogućnost napredovanja

4.3
balans između karijere i privatnog života

Programer


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od dve godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Dobra atmosfera, redovna plata, bonusi, traži se kvalitet u znanju, fer odnos.
Zamerke kompaniji
Loša selekcija praksista i junior programera, lošije imaju znanje, slabije napreduju i ispoljavaju nezadovoljstvo.
preporučujem
utisak postavljen: 25.12.2016.


Komentar kompanije Esenca Software

Poštovani, kako osoba nije ostavila ni u ovom komentaru ime i prezime, ne možemo sa sigurnošću da tvrdimo da je zaposlena kod nas. Svakako hvala na pohvali, u velikoj konkurenciji među IT firmama trudimo se da budemo konkurentni, a što se tiče zamerki, mi nažalost nismo u mogućnosti da nam svi programeri budu seniori, jednostavno IT tržište je tako, i znamo da postoje problemi kod platnih razreda i uslova rada u odnosu stalni zaposleni programeri i praksisti koji su na Ugovoru o praksi ili delu. Ono što je firma uspela da uradi za ubuduće, jeste Trening centar od početka 2017 godine koji će se baviti selekcijom i obukom praksista. S poštovanjem, Predrag Mašić, https://rs.linkedin.com/in/predragmasic

Software Developer


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen Više od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Dobra atmosfera sa ostalim kolegama.
Zamerke kompaniji
Neplaćen prevoz i prekovremeni rad, rad bez prijave. Spletke sa direktorima, nesposoban team leader...
ne preporučujem
utisak postavljen: 01.10.2016.


Komentar kompanije Esenca Software

Moje ime je Predrag Mašić, kao vlasnik kompanije, dužan sam da odgovorim na ovaj spin komentar od strane nepoznatog korisnika koji se predstavlja kao zaposleni kompanije. Pošto se nije predstavio imenom i prezimenom, mogu da pretpostavim da se radi o nekome ko želi iz svog slobodnog vremena da piše protiv kompanije ili nekoga ko nije prošao intervju kod nas, a čuo je sve najbolje i zato je želeo da radi kod nas, ili praksiste koji nije dobio stalno zaposlenje i jednostavno mu je krivo što nije deo Esenca tima. Mi ne radimo nikakve spletke, kao i u ostalim IT firmama znanje je najvažnije za saradnju, ako znanje postoji, mi jedva čekamo da nagradimo, dodatno platimo, zadržimo čoveka što duže i sl.. Nezadovoljan programer (platom, uslovima rada, projektima...)? on je već juče u drugoj firmi, svaki drugi komentar je suvišan. Nekome ko nije postavio ime i prezime, ne znam šta drugo još da odgovorim? Da znamo ko je, onda bi i njegov potencijalni poslodavac ili sadašnji video njegove kvalitete, a sa druge strane i mi bi poslali dokumentaciju kako je radio ili radi kod nas, i to bi sa zadovljstvom argumentovano sve poslali. Za dodatne informacije o Esenci, uslovima rada, budući potencijalni programeri, možete me slobodno kontaktirati, sa zadovoljstvom ću porazgovarati sa svakim. Takodje i poslodavci ako imaju zaposlene neke od bivših naših radnika, stažista, ili ako im konkurišu, sa zadovoljstvom ću poslati dokumentaciju kako su radili kod nas i sl.. https://rs.linkedin.com/in/predragmasic
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Misija kompanije Esenca Software je da postanu globalni IT Outsourcing lider u pružanju kvalitetnih i jeftinih tehničkih rešenja.

Esencin tim ima bogato višegodišnje iskustvo u dizajnu, izradi i uvođenju najsloženijih IT sistema, vođenju projekata, pružanju konsultantskih usluga i školovanju krajnjih korisnika.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
AGENCIJA ZA IZRADU KOMPJUTERSKIH PROGRAMA ESENCA PREDRAG MAŠIĆ PR BORČA
Adresa
Ratnih Vojnih Invalida 48, Borča
Datum osnivanja
17.01.2006.
PIB
103703598
Matični broj
61095039
Poslovni naziv
AGENCIJA ZA IZRADU KOMPJUTERSKIH PROGRAMA ESENCA PREDRAG MAŠIĆ PR BORČA
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Preduzetnik
Zakonski zastupnici
Predrag Mašić - Preduzetnik

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2019 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Novo na IT Insajderu - pitanja sa intervjua x
Uspešno
Neuspešno urađena operacija