Euro Petrol d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Euro Petrol je osnovan 1996. godine u Subotici. Od tada, Euro Petrol je postao ugledna kompanija sa distributivnom maloprodajnom mrežom od preko 23 benzinske stanice na teritoriji Srbije.

Oglasi za posao (trenutno 1 aktivan oglas)

Programer

Subotica

Najmanje IV stepen stručne spreme. Najmanje 2 godine radnog iskustva. Poznavanje PHP jezika. Poznavanje tehnologije za izradu web stranice HTML/CSS/JavaScript. Znanje rada sa MySQL bazom... (pročitaj oglas)

Sistem administrator

Subotica  • Rok: 09.08.2017

Sposobnost logičkog razmišljanja, smisao za rešavanje tehničkih problema, komunikativnost, strpljivost, sposobnost objašnjavanja pojmova i postupaka, sposobnost da se prepoznaju i prihvate potrebe korisnika... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
DOO EURO GAS SUBOTICA
Adresa
Otmara Majera bb, Subotica
Datum osnivanja
20.04.2000.
PIB
100958927
Matični broj
08701156
Poslovni naziv
DOO EURO GAS TRGOVAČKO PREDUZEĆE, SUBOTICA
Delatnost kompanije
1920 Proizvodnja derivata nafte
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Mihael Zoltan Takač - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija