Eximius Solutions d.o.o. (AGENCIJA EXIMIUS SOLUTIONS)Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Tim programera u Eximius Solutions-u je posvećen pružanju najkvalitetnije tehničke pomoći - primenom inteligentnih rešenja i inovativnih tehnologija, naš tim se trudi da odgovori na krucijalne potrebe naših klijenata. Primenom najnovijih znanja iz oblasti poslovanja na Internetu, omogućavamo našim klijentima unapređenje njihovog poslovanja i neprekidno povećanje profitabilnosti. Stalno učimo od naših klijenata kako bismo bili sigurni da u potpunosti razumemo njihove potrebe i kako bismo primenili najefikasnija rešenja ka ostvarenju zajedničkog cilja. Nastojimo da upotrebom najsavremenijih tehnologija i inovativnih i kreativnih rešenja, osiguramo visokokvalitetan proizvod i potpuno zadovoljstvo klijenata.

Eximius Solutions je okupio tim mladih ljudi koji imaju veliko iskustvo u web dizajnu i web razvoju. Članovi našeg tima predano rade na ostvarenju zajedničkog cilja - stvaranju značajnih rezultata koji naše klijente čine zadovoljnim. Oni su posvećeni pronalaženju najdelotvornijih i najpouzdanijih rešenja, te postavljanju trendova i standarda kako u web dizajnu tako i u web developmentu. Akcenat je stavljen na pojedinca - shodno tome, sa velikom posvećenošću pristupamo svakom pojedinačnom problemu i razvijamo odličan korisnički servis. Verujemo da ugodna i prijatna atmosfera koja vlada u našoj kompaniji doprinosi da uživamo u svom poslu i da budemo zabavniji i prijatniji za rad.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
EXIMIUS SOLUTIONS
Adresa
Bulevar Zorana Đinđića 99/14
Datum osnivanja
21.03.2011.
PIB
106997391
Matični broj
20720859
Poslovni naziv
DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU EXIMIUS SOLUTIONS BEOGRAD (NOVI BEOGRAD)
Delatnost kompanije
6312 Veb portali
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Marko Lečić - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija