Factory World Wide d.o.o.

Ti si predstavnik ove kompanije?

Ti si predstavnik ove kompanije?

Terazije 43, 11000 Beograd, Srbija
učitavanje...
učitavanje...


12 osoba prati ovu kompaniju
PIB: 108881676
Matični broj: 21086312
Broj zaposlenih: 1-10
Predstavništvo u Srbiji: Terazije 43, 11000 Beograd
Svi podaci su preuzeti iz javno dostupnih izvora.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Factory World Wide je digitalna kreativna agencija koja pruža usluge digitalnog strateškog planiranja i razvoja kampanja na internetu, mobilnim platformama, kao i socijalnim mrežama.

U Factory World Wide mi nudimo pregršt rešenja digitalnog marketinga, usredsređujući naš pristup na postizanje merljivih rezultata. Zajedno sa našim klijentima, mi počinjemo sa sticanjem uvida u identitet brenda. Mi istražujemo način na koji različiti kanali mogu poboljšati iskustvo klijenta, definišući optimalan put za brend kroz digitalnu ravan. Naša agencija pruža različit spektar rešenja koja su uvezana u jasnu kampanju, ili pojedinačne proizvode dizajnirane za specifičnu svrhu. Proizvodi koji su u ponudi su definisani preciznim budžetom, uvek održavajući fokus na superiornoj, merljivoj koristi za naše klijente.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Factory World Wide d.o.o.

Junior FullStack Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
negativno iskustvo
Kako je izgledao proces
Opis selekcije je isti kao i u još jendom komentaru koji je ovde. Znači mini aplikacija sa registracijom i logovanjem, upotreba Jwt tokena za autentifikaciju klijenta. Posle logovanja prikaz kalendara sa događajima. Izbor tehnologije u kojima će projekat biti urađen je ostavljen na kandidatu s' tim što je potrebno da kod ima mogućnost da se izvrši i pokrene na Linux distribuciji. Rok za predaju rešenja je bio 10.07. Za razliku od koleginice, ja nisam dobio nikakav odgovor što je krajnje neprofesionalno imajući u vidu takođe i da sam za izradu zadatka potrošio nekih 3 do 4 dana, a poslodavac se ne udostoji da pošalje bilo kakav odgovor. Sramota..

Junior FullStack Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Remote
bez ponude za posao
Intervju lak
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 4 nedelje
Kako je izgledao proces
Posle 2 nedelje od prijave poslali su mi mejl sa zadatkom i rokom od 10 dana, ja sam uradila zadatak i poslala 9. dana. Posle 2-3 radna dana dobila sam klasicnu poruku: Konkurs istekao i mesto je popunjeno. Zadatak je mini aplikacija: Sign in, Sign up, JWT token autentikacija, kada se korisnik uloguje prikazati kalendar sa dogadjajima, dogadjaji se mogu dodati, izbrisati, editovati... Potrebno je uraditi i frontend i backend, baza, bilo koje tehnologije. Napraviti skriptu koja automatski sve instalira i pokrece, setupovanje sa Dockerom.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
FACTORY WORLD WIDE
Adresa
Terazije 43, Beograd
Datum osnivanja
02.03.2015.
PIB
108881676
Matični broj
21086312
Poslovni naziv
FACTORY WORLD WIDE doo Beograd-Stari Grad
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Rastko Ilić - Direktor
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.

Uporedi kompanije

Uporedi kompaniju Factory World Wide d.o.o. sa kompanijom:


Postavi pitanje poslodavcu

Prosledićemo tvoj upit poslodavcu samo ako je u vezi sa oglasima za posao na našem sajtu, apliciranjem na iste, praksom u datoj kompaniji i slično.
Čim dobijemo odgovor, poslaćemo ti ga na e-mail.

Za predstavnike kompanije

Predstavnik kompanije ima mogućnost da ažurira i unapredi ovu stranicu – da menja opis kompanije, logo, kontakt podatke, ali i da odgovori na recenzije na IT Insajderu i podeli raspone plata. Kontaktirajte nas za više informacija.


Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Tvoja poruka će biti prosleđena timu HelloWorld.rs, a ne poslodavcu. Ukoliko želiš da tvoj upit bude prosleđen poslodavcu, klikni na Pitaj poslodavca.

Potvrdi

Greška