Feniks BB


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Kompanija Feniks BB je srpski lider u razvoju i proizvodnji elemenata i sistema automatske regulacije i upravljanja u oblasti klimatizacije, grejanja i hlađenja.

Ova kompanija je osnovana  1990. godine. Tokom dvadeset godina uspešnog poslovanja stekla je i učvrstila svoju poziciju u grupi vodećih proizvođača elemenata i sistema automatske regulacije i upravljanja u oblasti klimatizacije, grejanja i hlađenja.

Različiti obrazovni profili zaposlenih, kao i njihovo veliko iskustvo, osiguravaju kvalitetno poslovanje kompanije i dinamičnu radnu sredinu. Kontinuirano stručno osposobljavanje i edukacija zaposlenih garancija su razvoja i trajnog napretka.

Feniks BB je redovni učesnik Beogradskog sajma tehnike i tehničkih dostignuća, kao i Kongresa o KGH, najprestižnijih manifestacija u oblasti KGH i tehnike uopšte u regionu, i dobitnik je većeg broja nagrada i priznanja za svoje proizvode i sveukupni doprinos KGH struci.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
FENIKS BB DOO NIŠ
Adresa
Dimitrija Kulića 5, Niš - Crveni Krst
Datum osnivanja
09.04.1990.
PIB
100617132
Matični broj
07389965
Poslovni naziv
PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU,TRGOVINU, KONSALTING I INŽENJERING FENIKS BB DOO NIŠ
Delatnost kompanije
2651 Proizvodnja mernih, istraživačkih i navigacionih instrumenata i aparata
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Bratislav Blagojević - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija