First Telecom d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

First Telecom je internacionalna kompanija iz oblasti telekomunikacija i IT-ja koja pruža svoje usluge i rešenja širom sveta, sa najvećim fokusom poslovanja u oblasti Balkana, Istočne Evrope i Sredozemnom pojasu.

Kompanija iza sebe ima više od 15 godina iskustva u pružanju usluga iz oblasti telekomunikacija i IT-ja, a rešenja koja nudi se razlikuju po obimu i kompleksnosti, i direktni su odgovor na potrebe kupaca i dinamičnog tržišta. Glavne oblasti poslovanja su:

  • Telekomunikacije
  • Visoko specijalizovani Telco Proizvodi
  • Niže i/ili više visoko specijalizovana softverska rešenja

Poslovna strategija kompanije je utemeljena na inovacijama, korišćenju savremene i “avangardne” tehnologije, kreativnom “miksu” postojećih rešenja kao i razvoju softvera u oblasti telekomunikacija i informacionih tehnologija. Sve aktivnosti su fokusirane na upoznavanje potreba kupaca kao i posvećenost u pronalaženju rešenja prilagođavanjem ponuđenih/postojećih ili kreiranjem novih.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
EFTIES DOO BEOGRAD
Adresa
Džordža Vašingtona 3, Beograd
Datum osnivanja
28.11.2011.
PIB
107348988
Matični broj
20785713
Poslovni naziv
PRIVREDNO DRUŠTVO ZA PROIZVODNJU, TRGOVINU I USLUGE EFTIES DOO, BEOGRAD (STARI GRAD)
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Konstantinos Papaioannou - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija