Fishing BookerNapomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

FishingBooker je najveća onlajn zajednica na svetu koja svojim članovima omogućava da ponude, nađu i rezervišu brodska putovanja za sportsko ribarenje.

Mi smo mladi startap iz Beograda, koji je svojim znanjem i trudom za veoma kratko vreme izrastao u najveći svetski servis za rezervisanje ribolovačkih putovanja. Mi smo i tim prijatelja koji voli da radi sjajne stvari na svetskom nivou, i da se pritom dobro provodi.

Oglasi za posao (trenutno 1 aktivan oglas)

Internship

Beograd

Understanding of at least one popular server side MVC Framework (Codeigniter, Django, Twisted, Rails, Pyramid, Play, etc.)... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija