Florence Healthcare

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Florence Healthcare

NodeJS developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Nigde
bez ponude za posao
negativno iskustvo
Kako je izgledao proces
Interview je prvo bio pomeren za drugi termin, onda transformisan u skype interview, potom u potpunosti otkazan zato što je "nešto iskrslo na poslu".

utisak sa intervjua postavljen: 06.10.2018.

Postoji 10 vrsta IT-evaca.

Oni koji mogu ući u altTab bazu i oni koji ne razumeju ovu foru.

Koji si ti?

Junior NodeJS Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
Ceo proces je trajao 5 nedelja
Kako je izgledao proces
Proces selekcije kandidata nije jasno utvrđen, verovatno usled nedostatka menadžmenta u firmi. Jako je konfuzno bilo i bio je popriličan broj "delova" selekcije. Čitav proces je delovao haotično i trajao je mesec dana skoro. Nakon selekcije kandidata na osnovu CV-a, usledio je razgovor sa inženjerom u kancelarijama u Beogradu, nakon tog razgovora potrebno je bilo razgovarati sa tehničkim direktorom iz Amerike putem video call-a, oba razgovora su bila tehničke prirode. Kada se konačno završi sa razgovorima kandidat dobija Code Challenge, koji je veoma opširan i iziskuje da se pišu i Funkcionalni i Unit testovi koji, naravno, nisu ni stajali kao requirements na Job listingu. Kandidat ima vremena koliko se dogovori sa ljudima iz kompanije da završi ovaj deo. Sam zadatak jako podseća na deo aplikacije koji je njima potreban i prilično realno izgleda, što čini stvar sumnjivijom. Nakon urađenog zadatka potrebno je da se okači na Github gde će ispitivači iz BG i Amerike obaviti Code Review. Nakon toga sledi jos jedan razgovor, simultano, sa Amerikancima i kancelarijom iz Beograda gde je potrebno da objasnite maltene svaku bitniju liniju koda i objasnite kako i zašto. Ono što sam proces čini groznim jeste da nakon ovih pet "krugova" selekcije i trajanja od mesec, firma vam obećava da će vam se javiti u roku od 3 dana. Naravno, nikakav feedback nije stigao ni pozitivan ni negativan, ne bih preporučio trošenje vremena na intervjuisanje kod ove kompanije.
Pitanja sa intervjua
  • Dve najbitnije karakteristike JavaScripta.

utisak sa intervjua postavljen: 23.04.2018.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Kompanija Florence Healthcare kreira softverska rešenja za online vođenje dokumentacije, što omogućava efikasnije upravljanje dokumentacijom i uštedu vremena u poslovanju.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2018 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Novo na IT Insajderu - pitanja sa intervjua x
Uspešno
Neuspešno urađena operacija