Future Forward d.o.o. NišNapomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Future Forward d.o.o. Niš

  (2 utiska)
100% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
5
beneficije

4.5
mogućnost napredovanja

5
balans između karijere i privatnog života

Senior developer

potvrđen LinkedIn profil

  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od četiri godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Radim u kompaniji već 4 godine, nisam imao nikakvih problema sa poslodavcima, koji su inače iz Holandije. Utisci su samo najbolji, od kolega koji rade samnom do projekata koje realizujemo. Pratimo trendove i stalno unapređujemo tehnike koje koristimo prilikom realizacije.
Zamerke kompaniji
Problem sa parkingom s obzirom da se firma nalazi u strogom centru grada.
preporučujem
utisak postavljen: 25.01.2016.

Senior developer

potvrđen LinkedIn profil

  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od četiri godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Odlične kolege, zanimljivi projekti, kompetentan menadžment.
Zamerke kompaniji
Parking koga praktično nema.
preporučujem
utisak postavljen: 22.02.2016.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Svoje usluge na polju programiranja, veb i grafičkog dizajna, kao i optimizacije sajtova za pretraživače, nudimo klijentima u Holandiji od 1999. godine, a od 2011. godine i u Srbiji.

Primenjujemo inovativne tehnologije iz oblasti poslovanja na Internetu, pretežno zasnovane na open - source rešenjima, trudeći se da odgovorimo na sve potrebe naših klijenata i omogućimo im unapređenje poslovanja i neprekidno povećanje profitabilnosti.

Sva naša rešenja su savremenog izgleda i funkcionalnosti, razvijena od strane domaćeg tima ICT profesionalaca i marketing agenata. Mogućnosti proširenja naših interaktivnih i dinamičnih rešenja su neograničena. Korisnik nam je u fokusu što olakšava razvijanje aplikacije po meri uz korišćenje open-source tehnologija (ako je to moguće), tako da korisnik nema dodatne troškove za softver. Na ovaj način su aplikacije pristupačnije.

Oglasi za posao (trenutno 1 aktivan oglas)

PHP Developer

Niš

Poznavane savremenog MVC PHP okruženja (Zend, SilverStripe, itd...), poznavanje HTML5, JavaScript (Angular, jQuery, React) i CSS, poznavanje MySQL... (pročitaj oglas)

Senior .NET Developer

Niš  • Rok: 12.11.2016

5+ years of professional experience in software development, extensive experience with the .NET platform (C#, ASP.NET MVC, Entity Framework, SQL)... (pročitaj oglas)

Front-end Developer

Niš

Neophodno je dobro poznavanje HTML5, CSS3, JavaScript, neophodno je iskustvo u radu sa alatom Adobe Photoshop, neophodno je poznavanje jQuery... (pročitaj oglas)

.NET Developer

Niš

Poznavanje .NET platforme (C#, ASP.NET MVC, Entity Framework, SQL), poznavanje dizajniranja i razvoja softvera pogodnih za implementaciju u velikim preduzećima... (pročitaj oglas)

.NET Developer Lead

Niš

Preko 3 godine radnog iskustva u razvoju softverm Iskustvo u radu sa .NET platformom (C#, ASP.NET MVC, Entity Framework, SQL)... (pročitaj oglas)

Java Developer

Niš

Razumevanje objektivno orijentisanih programskih koncepata i Core Java programskog jezika, poželjno poznavanje JEE (Oracle WebLogic), poznavanje dizajn obrazaca... (pročitaj oglas)

Java Developer Lead

Niš

Preko 3 godine radnog iskustva u razvoju softvera, ikustvo u radu sa HTML, CSS, JavaScript i jQuery, odlično poznavanje objektivno orijentisanih programskih koncepata i Core Java programskog jezika... (pročitaj oglas)

PHP Developer Lead

Niš

Preko 3 godine radnog iskustva u razvoju softvera, iskustvo u savremenom MVC PHP okruženju (Zend, SilverStripe, itd...), iskustvo u HTML5, JavaScript (Angular, jQuery, React) i CSS... (pročitaj oglas)

Quality Assurance Analyst

Niš

Razumevanje različitih tipova testiranja: regresija, integracija, scale/performance, black-box, white-box testing... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
FUTURE FORWARD DOO NIŠ
Adresa
Vožda Karađorđa 14, Niš
Datum osnivanja
14.11.2011.
PIB
107329902
Matični broj
20782030
Poslovni naziv
PRIVREDNO DRUŠTVO ZA PROIZVODNJU, TRGOVINU I USLUGE FUTURE FORWARD DOO NIŠ
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Dennis Groeneveld - Direktor
Copyright © 2016 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija