Global Engineering Technologies d.o.o.

Ti si predstavnik ove kompanije?

Ti si predstavnik ove kompanije?

Palmira Toljatija 5, 11000 Beograd, Srbija
učitavanje...
učitavanje...


57 osoba prati ovu kompaniju
PIB: 105352240
Matični broj: 20357665
Broj zaposlenih: 51-200
Predstavništvo u Srbiji: Palmira Toljatija 5, 11000 Beograd
Svi podaci su preuzeti iz javno dostupnih izvora.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

GET je izgrađena internacionalna kompanija sa središtem u Beogradu, koja već više od 10 godina uspešno isporučuje inovativna IT rešenja i izgrađuje sopstvene softverske proizvode. Naš tim je sačinjen od više od 150 softverskih inženjera, biznis analitičara, i eksperata u različitim poslovnim domenima. Naši klijenti su kompanije koje imaju od 5.000 do 100.000 zaposlenih. Pouzdani smo partner Atlassiana, Microsofta, SAPa i Cisca.

GET su osnovali inženjeri sa željom da izgrade kompaniju koja se neprekidno radi na tome da unapredi svoje proizvode i kvalitet usluge. Iza nas je veliki broj uspešnih projekata u domenima automoto industrije, logistike, bankarstva i maloprodaje. Sa klijentima, kao i sa našim zaposlenima negujemo dugoročnu saradnju i poverenje i kontinualni razvoj.

Mi smo GET. I rastemo zajedno kao tim.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Global Engineering Technologies d.o.o.

  (8 utisaka)
88% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju

5
4
3
2
1
3.8
Beneficije

5
4
3
2
1
3.5
Mogućnost napredovanja

5
4
3
2
1
3.8
Balans između karijere i privatnog životaa

BI developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
bez ponude za posao
Ceo proces je trajao 6 nedelja
Kako je izgledao proces
Tehnički intervju je prvi u procesu intervjuisanja i traje sat vremena. Sastoji se od predstavljanja kandidata, tehničkih pitanja vezanih za baze podataka i SQL. Nakon toga detaljnije predstavljanje pozicije. Par dana kasnije, dobije se zadatak na mejl koji toji treba da se uradi u programu koji nije toliko popularan i nema mnogo tutorijala na internetu. Rečeno je da se to daje da bi oni saznali kako se kandidati snalaze sa alatima koje nisu pre koristili, mada se ovaj alat koristi kod njih svakodnevno u radu. Onda sledi odbrana zadatka gde nije prikazana zainteresovanost, već se osećala distanca i vrlo neprijatna atmosfera kao da je u pitanju ocenjivanje na ispitu. Sve u svemu, niko nije cenio uložen trud u taj projekat bez obzira što kandidati potroše svoje slobodno vreme za izradu istog. Dobro je to što se tad može zaključiti da li je vredno prelaziti u tu kompaniju, pogotovo ako atmosfera bude slična kao na odbrani zadatka. Pred sam kraj ovog procesa koji nema kraja i predugo traje, dobiju se tri različita testa ličnosti koji su čisto gubljenje vremena. Onda sledi HR intervju u trajanju od dva sata, naravno sve u toku radnog vremena. Takođe, ni u ovom slučaju se ne ceni što je kandidat morao da izdvoji od svog radnog i slobodnog vremena. Nakon ponovnog predstavljanja sebe, HR ispituje kandidata gde postavlja raznorazna pitanja kao da su drugari, što je vrlo neprofesionalno. Osim toga bilo je i tipičnih ali prevaziđenih HR pitanja. Konkretnu informaciju o plati nisu saopštili i nisu ispoštovali rok koji su sami predložili što se događalo tokom celog procesa. Dobra strana je da se tokom ovakve selekcije vrlo brzo dođe do zaključka da li treba ostvariti saradnju sa njima i smatram da se uloženo vreme i trud ne poštuju.

Java/.Net developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 4 nedelje
Kako je izgledao proces
Tehnicki intervju, projekat i razgovor sa HRom.
Pitanja sa intervjua
 • Principi OOP-a, baze podataka

C# Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
Brzo nakon isteka konkursa su me kontaktirali za online tehnički intervju. Nakon toga, poslali su mi zadatak koji je trebalo da uradim u C#, nakon čega je trebalo da odluče da li će me primiti ili ne.
Pitanja sa intervjua
 • Šta je primarni, a šta referentni ključ u bazama podataka?
 • Osnovne karakteristike OOP?
 • Šta je override metoda?

Software Support Engineer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Google Meet
bez ponude za posao
pozitivno iskustvo
Kako je izgledao proces
Tehnički razgovor sam obavio sa članovima support tima iz ove kompanije preko Google Meet-a. Nakon što su se kratko predstavili, jedan od članova tima je detaljno predstavio samu poziciju, projekte, dnevne obaveze, kao i čime se firma bavi, sa kime sarađuje itd. Inače, veliku pažnju su mi privukli benefiti koje ova firma nudi zaposlenima - časovi engleskog i nemačkog, članstvo u biblioteci, fit pass, razni stručni kursevi, službena putovanja u inostranstvo itd. Mali deo vremena su iskoristili da me pitaju za prethodna iskustva i koja su to moja očekivanja. Što se tiče same pozicije, otvoreno su naglasili da bi postojao i prekovremeni rad, odnosno da se određeni projekti moraju obavljati i do dva sata nakon standardnog radnog vremena kako bi se sve stiglo. Kapiram da ovo znači da je support tim dosta mali i imaju pretrpanog posla. -U principu, nisu me previše ispitivali i detaljno su opisali samu poziciju. Za kraj su mi rekli koji su dalji procesi u postupku selekcije i da bi sledeći korak bio HR intervju ukoliko prođem zadatak. Zadali su mi domaći za koji su mi dali rok od 7 dana. Ovaj zadatak je zapravo projekat koji je podrazumevao izradu baze podataka i rešavanja raznih upita u tabeli. Drugi deo zadatka se odnosio na testiranje osnovnih funkcionalnosti određeog foruma. To je podrazumevalo i izradu tehničke dokumentacije. Ipak, ponudu nisam prihvatio jer sam u međuvremenu našao poziciju koja mi je više odgovarala.

Softver developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
bez ponude za posao
pozitivno iskustvo
Kako je izgledao proces
Intervju je prijatan, traje 1h, sve deluje carobno i sve je super. A onda jave kroz par dana da ne odgovarate poziciji za koju ste konkurisali. Sto bi se reklo "na finjaka" otkace. Smatram da ipak ljudima treba dati sansu za projekat jer ne mozete dati najbolju sliku o svom znanju na samom tehnickom intervju kroz par pitanja.
Pitanja sa intervjua
 • Pitanja su osnovna iz jave, sql i poneki zadatak, cisto da provere kako se snalazite. Opusten razgovor o firmi, pogodnostima koje daju i prodjete kroz cv.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.
Pročitaj arhivirane recenzije

Oglasi za posao (trenutno 10 aktivnih oglasa)

Resource Manager

Beograd
12.06.2021.

Junior Project Manager

Beograd
13.06.2021.

Project Manager

Belgrade
22.05.2021.

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
GLOBAL ENGINEERING TECHNOLOGIES
Adresa
Palmira Toljatija 5, Beograd
Datum osnivanja
30.11.2007.
PIB
105352240
Matični broj
20357665
Poslovni naziv
PRIVREDNO DRUŠTVO ZA PROJEKTOVANJE I INŽENJERING GLOBAL ENGINEERING TECHNOLOGIES DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU BEOGRAD - NOVI BEOGRAD
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Bojan Jovičić - Direktor
Nenad Jovičić - Direktor
Aleksandar Vujisić - Direktor
 • Pozicija
  Prosečna neto zarada
  Min Max

  Software Developer
  1 plata
  1500 EUR / mesečno
  1500 1500

  IT Help Desk / Support
  1 plata
  1300 EUR / mesečno
  1300 1300

 • Copyright © 2021 ·
  Made with in Subotica.
  Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.

  Uporedi kompanije

  Uporedi kompaniju Global Engineering Technologies d.o.o. sa kompanijom:


  Postavi pitanje poslodavcu

  Prosledićemo tvoj upit poslodavcu samo ako je u vezi sa oglasima za posao na našem sajtu, apliciranjem na iste, praksom u datoj kompaniji i slično.
  Čim dobijemo odgovor, poslaćemo ti ga na e-mail.

  Za predstavnike kompanije

  Predstavnik kompanije ima mogućnost da ažurira i unapredi ovu stranicu – da menja opis kompanije, logo, kontakt podatke, ali i da odgovori na recenzije na IT Insajderu i podeli raspone plata. Kontaktirajte nas za više informacija.


  Uspešno
  Neuspešno urađena operacija
  Prijavi se u svoj nalog
  Zaboravljena šifra?

  Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.  Prijava putem društvenih mreža

  Kontaktiraj nas

  Tvoja poruka će biti prosleđena timu HelloWorld.rs, a ne poslodavcu. Ukoliko želiš da tvoj upit bude prosleđen poslodavcu, klikni na Pitaj poslodavca.

  Potvrdi

  Greška