GoPro d.o.o.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije GoPro d.o.o.

*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

GoPro zapošljava iskusne i sertifikovane ljude u oblasti implementacije i razvoja poslovnih rešenja. Izbor naše firme daje klijentima vrednost iskustva u implementaciji i razvoju u više od 50 domaćih i stranih kompanija, sa različitim i specifičnim zahtevima poslovanja.

Naše znanje, reference i dugogodišnje iskustvo u ovoj oblasti, predstavljaju najveći kapital i vrednost firme. Konstantno ulaganje u ljude, njihov lični razvoj i edukaciju doprinelo je tome da je naš tim stručnjaka u potpunosti spreman da odgovori i najzahtevnijim zadacima koji se pred njima postave.

Orijentacija ka klijentima i njihovim potrebama, kao i briga o optimizaciji i unapređenju njihovog poslovanja, jedan je od najvažnijih ciljeva naše firme. Poverenje i zadovoljstvo klijenata je snažna motivacija koja nas pokreće da stalno razvijamo nova rešenja i usluge, da uvek osluškujemo i pratimo njihove potrebe.

Misija firme je da pomogne klijentima u poboljšanju njihovog poslovanja koristeći proverenu metodologiju i vrhunsku tehnologiju, pružajući im dodatnu vrednost po adekvatnoj ceni i tačno na vreme.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Projekt menadžer

Beograd  • Rok: 08.11.2019

Najmanje dve godine iskustva na poslovima vođenja projekata ili poslovne analize. Poznavanje Office 365 platforme. Poznavanje poslovnih procesa u preduzećima... (pročitaj oglas)

Microsoft Dynamics NAV / Business Central Developer

Beograd  • Rok: 01.11.2019

Fakultetsko obrazovanje tehničkog ili matematičkog smera sa fokusom na informacione tehnologije ili završna godina studija na istim fakultetima. Vladanje konceptima objektno-orijentisanog programiranja... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
GOPRO
Adresa
Prve pruge 27c
Datum osnivanja
09.07.2009.
PIB
106200575
Matični broj
20554037
Poslovni naziv
PRIVREDNO DRUŠTVO ZA KONSALTING I MENADŽMENT POSLOVE GOPRO DOO BEOGRAD (ZEMUN)
Delatnost kompanije
7022 Konsultantske aktivnosti u vezi s poslovanjem i ostalim upravljanjem
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Damir Barjaktarević - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2019 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija