GoodwallNapomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Goodwall je brzorastuća mreža sa više od 300.000 srednjoškolaca u SAD i Velikoj Britaniji. Studenti kreiraju dobre biografije da prikažu svoja socijalna, humanitarna i ekološka iskustva. Stvaranjem dobre biografije, studenti se ističu prilikom apliciranja na univerzitet ili za posao. Goodwall je već stvorio 1 milion konekcija između studenata i 1800 univerziteta. Ovo daje učenicima podsticaj da rade dobro i sistematski, uz održavanje dobrih odnosa sa ljudima i organizacijama sa kojima su radili.

Oglasi za posao (trenutno 2 aktivna oglasa)

Elixir / Erlang Senior Developer

Serbia (remote)

2 years minimum of experience with Elixir or Erlang. Your code is unit tested. Good knowledge of MySQL and queries optimization in a high traffic context... (pročitaj oglas)

React Front-End Javascript Developer

Novi Sad

3+ years of developing high quality, modern web applications, Experience using React.js and supporting libraries, Understanding of SPA State Management patterns such as Redux... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija