O kompaniji
29
Iskustva
11
Plate
Poslovi
Grid Dynamics logo

Grid Dynamics

4.3

O nama

Grid Dynamics je kompanija koja se bavi razvojem softvera za klijente iz USA i proglašena je za jednog od vodećih provajdera ovih usluga za Fortune 500 klijente koji prolaze kroz proces digitalne transformacije. Pokrenuta pre 13godina, kompanija danas ima kancelarije u deset gradova u Ukrajini, Sjedinjenim Američkim Državama, Poljskoj i Srbiji i 1300 zaposlenih. Beograd je sedmi grad u kome smo otvorili kancelarije, u februaru 2018. godine.

Najveći broj klijenata nam dolazi iz Fintech i Retail industrije, a pored razvoja softverskih rešenja u oblasti web developmenta radimo i na projektima iz domena Data Science-a, Machine Learning-a i BigData-e.

Radimo sa mnogim open-source tehnologijama i pored internih platformi koje smo razvili za usavršavanje naših inženjera trudimo se da doprinosimo i široj zajednici. Naše kolege redovno pišu tekstove za naš blog i govore na najpoznatijim konferencijama širom sveta.

Verujemo da svaki pojedinac može da dostigne svoj maksimum ukoliko mu se omoguće mnogobrojne opcije zaprofesionalno usavršavanje. Velika većina našeg menadzmenta su kolege koje su počele svoje karijere u Gridu, napozicijama inženjera. Definišite pravac u kome želite da se usavršavate i imaćete našu podršku.

Neke karijerne ciljeve nije moguće ostvariti samo na lokalu - zbog toga vam nudimo mogućnost dužih poslovnih putovanja kod klijenata u Sjedinjene Američke Države. Dodatno, za one koji žele i da se zadrže u novom okruženju nudimo opcije relokacije u SAD ili u neki od naših razvojnih centara u Evropi.

Svesni smo da ćete biti produktivniji i uspešniji u dobro organizovanom, podsticajnom i opuštenom okruženju. Zbog toga puno ulažemo u kreiranje atraktivnog i funkcionalnog kancelarijskog prostora, sadržajnog benefit paketa i fenomenalnih dogadjaja.

Pridruživanjem Gridu postajete deo velike i globalne porodice i sasvim sigurno dobijate priliku da sarađujete saljudima koji imaju kreativan pristup razmišljanju i rešavanju problema. To je ono sto nas čini jakom i uspešnom kompanijom!