Grid Dynamics

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Grid Dynamics

  (1 utisak)
100% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
5
beneficije

5
mogućnost napredovanja

5
balans između karijere i privatnog života

QA Automation Engineer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Online
prihvatio/la ponudu
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Ceo intervju je imao tri faze: 1. Ulazni HR intervju, gde sam dobio informacije o kompaniji, projektima i slilčno. Diskutovali smo moja očekivanja i ono što oni mogu da ponude. U sklopu ovog intervjua sam uradio i online screening test (cca. 20 min). 2. Razgovor sa inženjerima (dva seniora, ili su mi bar delovali tako). Intervju je bio prilično detaljan (Java, Selenium, CI/CD, REST/SOAP, Git/SVN, HTTP/HTTPS, design patterns), a imao sam osećaj da je cilj da se tačno odredi koliko sam u kojoj oblasti dobar. Uradio sam i tri kratka test zadatka. Prvi je bio analiza i ispravljanje koda, drugi implementacija metode po datoj specifikaciji i treći da se projektuje set klasa na što bolji način. 3. Treći, ujedno poslednji, krug je bio sa management-om firme, gde je napravljen presek, dobio sam feedback i sa HR kruga i sa tech kruga. Pričali smo o mojim dugoročnijim ciljevima i dobio sam ponudu.

utisak sa intervjua postavljen: 10.08.2018.

Postoji 10 vrsta IT-evaca.

Oni koji mogu ući u altTab bazu i oni koji ne razumeju ovu foru.

Koji si ti?

QA Automation Engineer


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period manje od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Jedina kompanija na koju sam dosad naišao da zna šta hoće od QA Automation inženjera.

Fleksibilno radno vreme (ne klizno, već fleksibilno), rad od kuće, dobar benefit paket, privatno zdravstveno osiguranje, mogućnost za biznis putovanja i relokaciju. Mogućnosti za napredovanje su brojne, redovni sastanci sa menadžerom (koji je najčešće i sam inženjer) gde se definišu ciljevi za naredni period, kao i dugoročni ciljevi.
Zamerke kompaniji
Za sad ih nema.
preporučujem
utisak postavljen: 03.07.2018.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Grid Dynamics je inženjerska kompanija za IT usluge. Bave se cloud rešenjima za sektor maloprodaje, finansija i tehnologije. Kompanija je osnovana 2006. godine, a sedište kompanije je u Kaliforniji sa kancelarijama širom Sjedinjenih Američkih Država i istočne Evrope. 

Specijalizovani su za: QA Automation, Cloud Engineering, Full Stack Engineering, DevOps, Mobile Development. 

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2018 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Novo na IT Insajderu - pitanja sa intervjua x
Uspešno
Neuspešno urađena operacija