Grid Dynamics

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Grid Dynamics

  (2 utiska)
100% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
5
beneficije

5
mogućnost napredovanja

5
balans između karijere i privatnog života

QA Automation Tester - Praksa

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
prihvatio/la ponudu
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
Proces selekcije se sastojao iz 3 dela. Prvi je bio HR intervju gde su pitali stavke iz CV-ja, pitaju o projektima koje ste radili, drugi deo razgovora je bio na engleskom (pitali su jel možemo da nastavimo na engleskom). Upoznaju vas sa radom firme i to je to. Drugi deo selekcije je bio online test na nekoj njihovoj platformi. Test je bio srednje težine. Pitanja i zadaci su bili iz testiranja, matematike, algoritama, vremenske kompleksnosti algoritama, logike... Nakon toga je treći krug, tehnički intervju, gde dobijete neki kod i treba da ga objasnite. Pitaju malo o OOP i to je to.

utisak sa intervjua postavljen: 06.12.2019.

Medior DevOps Engineer


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Rad sa US klijentima, na zanimljivim projektima i sa aktuelnim tehnologijama (Docker, OpenShift, Jenkins, Python, GCP, Terraform). Tim i klijent su spremni da saslušaju nove predložene ideje i da ih usvoje ukoliko su smislene. Radi se na MacBook Pro računarima, uz njega ide i ultra wide monitor kao i apple tastatura i miš. Novčana kompenzacija prati znanje koje zaposleni pokaže kao i afinitete zaposlenog.
Zamerke kompaniji
Nema.
preporučujem
utisak postavljen: 12.09.2019.

Postoji 10 vrsta IT-evaca.

Oni koji mogu ući u altTab bazu i oni koji ne razumeju ovu foru.

Koji si ti?

Support Engineer

Marko L., Beograd
bez ponude za posao
Intervju veoma lak
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Pre svega bih hteo da pohvalim HR Recruitera koji je jako temeljan i proaktivan što se tiče informacija o kompaniji a i poziciji samoj. Veoma transparentan intervju i HR zna o čemu priča, te može adekvatno da odgovori na bilo koje pitanje što HR tako i tehničke prirode, jako prijatno sam se osećao tokom celog intervjua. Ovo je bio HR intervju, a tehnički tek (nadam se) sledi. Za sada utisak 10/10.
Pitanja sa intervjua
  • Koja ti je najjača tehnička osobina iz CV-a?

utisak sa intervjua postavljen: 28.05.2019.

QA Automation Engineer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Online
prihvatio/la ponudu
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Ceo intervju je imao tri faze: 1. Ulazni HR intervju, gde sam dobio informacije o kompaniji, projektima i slilčno. Diskutovali smo moja očekivanja i ono što oni mogu da ponude. U sklopu ovog intervjua sam uradio i online screening test (cca. 20 min). 2. Razgovor sa inženjerima (dva seniora, ili su mi bar delovali tako). Intervju je bio prilično detaljan (Java, Selenium, CI/CD, REST/SOAP, Git/SVN, HTTP/HTTPS, design patterns), a imao sam osećaj da je cilj da se tačno odredi koliko sam u kojoj oblasti dobar. Uradio sam i tri kratka test zadatka. Prvi je bio analiza i ispravljanje koda, drugi implementacija metode po datoj specifikaciji i treći da se projektuje set klasa na što bolji način. 3. Treći, ujedno poslednji, krug je bio sa management-om firme, gde je napravljen presek, dobio sam feedback i sa HR kruga i sa tech kruga. Pričali smo o mojim dugoročnijim ciljevima i dobio sam ponudu.

utisak sa intervjua postavljen: 10.08.2018.

QA Automation Engineer


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period manje od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Jedina kompanija na koju sam dosad naišao da zna šta hoće od QA Automation inženjera.

Fleksibilno radno vreme (ne klizno, već fleksibilno), rad od kuće, dobar benefit paket, privatno zdravstveno osiguranje, mogućnost za biznis putovanja i relokaciju. Mogućnosti za napredovanje su brojne, redovni sastanci sa menadžerom (koji je najčešće i sam inženjer) gde se definišu ciljevi za naredni period, kao i dugoročni ciljevi.
Zamerke kompaniji
Za sad ih nema.
preporučujem
utisak postavljen: 03.07.2018.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Grid Dynamics je kompanija koja se bavi razvojem softvera za klijente iz USA i proglašena je za jednog od vodećih provajdera ovih usluga za Fortune 500 klijente koji prolaze kroz proces digitalne transformacije. Pokrenuta pre 13godina, kompanija danas ima kancelarije u deset gradova u Rusiji, Ukrajini, Sjedinjenim Američkim Državama, Poljskoj i Srbiji i 1300 zaposlenih. Beograd je sedmi grad u kome smo otvorili kancelarije, u februaru 2018. godine.

Najveći broj klijenata nam dolazi iz Fintech i Retail industrije, a pored razvoja softverskih rešenja u oblasti web developmenta radimo i na projektima iz domena Data Science-a, Machine Learning-a i BigData-e.

Radimo sa mnogim open-source tehnologijama i pored internih platformi koje smo razvili za usavršavanje naših inženjera trudimo se da doprinosimo i široj zajednici. Naše kolege redovno pišu tekstove za naš blog i govore na najpoznatijim konferencijama širom sveta.

Verujemo da svaki pojedinac može da dostigne svoj maksimum ukoliko mu se omoguće mnogobrojne opcije zaprofesionalno usavršavanje. Velika većina našeg menadzmenta su kolege koje su počele svoje karijere u Gridu, napozicijama inženjera. Definišite pravac u kome želite da se usavršavate i imaćete našu podršku.

Neke karijerne ciljeve nije moguće ostvariti samo na lokalu - zbog toga vam nudimo mogućnost dužih poslovnih putovanja kod klijenata u Sjedinjene Američke Države. Dodatno, za one koji žele i da se zadrže u novom okruženju nudimo opcije relokacije u SAD ili u neki od naših razvojnih centara u Evropi.

Svesni smo da ćete biti produktivniji i uspešniji u dobro organizovanom, podsticajnom i opuštenom okruženju. Zbog toga puno ulažemo u kreiranje atraktivnog i funkcionalnog kancelarijskog prostora, sadržajnog benefit paketa i fenomenalnih dogadjaja.

Pridruživanjem Gridu postajete deo velike i globalne porodice i sasvim sigurno dobijate priliku da sarađujete saljudima koji imaju kreativan pristup razmišljanju i rešavanju problema. To je ono sto nas čini jakom i uspešnom kompanijom!

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
GRID DYNAMICS
Adresa
Bulevar Mihaila Pupina 115, Beograd - Novi Beograd
Datum osnivanja
11.6.2018
PIB
110853938
Matični broj
21393916
Poslovni naziv
Grid Dynamics DOO Beograd - Novi Beograd
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Sergii Taradai - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2019 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija