GroundLink d.o.o.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije GroundLink d.o.o.

IT Product Development Manager

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
bez ponude za posao
negativno iskustvo
Kako je izgledao proces
HR je kontaktirao i mene i mog prijatelja preko Linkedina. Hitno je tražila CV da se dostavi i reče javiće se u ubrzo. Prošlo je 2 meseca. Drug je posao followup nisu odgovorili. Ne znam kakva je firma ali svakako pristup HR-a mnogo govori.

utisak sa intervjua postavljen: 31.07.2018.

Postoji 10 vrsta IT-evaca.

Oni koji mogu ući u altTab bazu i oni koji ne razumeju ovu foru.

Koji si ti?

Java developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
odbio/la ponudu
Intervju srednje težine
Kako je izgledao proces
Intervju je bio u 18 časova, što mi se odmah nije svidelo. Intervjuisala su me četvorica programera. Pričali smo naizmenično o mojim prethodnim iskustvima i o mojim teoretskim znanjima. Dobri su stručnjaci, trude se da izvuku tačne odgovore iz tebe tako što te navode pitanjima. NAPOMENA: Treba dobro obratiti pažnju na radno vreme i na dežurstva, tj. pitati ih da li postoje.

utisak sa intervjua postavljen: 24.12.2016.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

GroundLink je automobilski servisni provajder. Fokusiran na potrebe poslovnih ljudi, dostupan je u većim gradovima širom sveta. Nudimo vremensku garanciju, sa vozačima koji se redovno proveravaju, pravilno smo i potpuno licencirani i osigurani. Putnici mogu da rezervišu svoju vožnju onlajn, preko naše nagrađivane mobilne aplikacije ili putem telefona pozivom 24-časovne tehničke službe.

Oglasi za posao (trenutno 2 aktivna oglasa)

SQL Developer / Database Administrator

Beograd  • Rok: 02.09.2018

2-3 years IT operations experience with strong understanding of database structures, theories, principles, and practices. 3-5 years Microsoft SQL Server experience... (pročitaj oglas)

Wordpress Developer

Beograd  • Rok: 19.08.2018

3 or more years experience with WordPress and WordPress plug-in development. Knowledge of PHP, MySQL and Ajax... (pročitaj oglas)

Frontend Developer

Beograd  • Rok: 08.08.2018

Proficiency in JavaScript, including DOM manipulation and the JavaScript object model. Thorough understanding of React.js and its core principles. Front-end development experience (React, Angular.JS, etc.)... (pročitaj oglas)

SQL BI Developer

Beograd  • Rok: 07.06.2018

Bachelor’s Degree in Computer Science. At least 5 years Microsoft SQL Server experience. At least 2 years of Microsoft BI stack experience... (pročitaj oglas)

SQL Developer / Database Administrator

Beograd  • Rok: 07.06.2018

2-3 years IT operations experience with strong understanding of database structures, theories, principles, and practices... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
Groundlink d.o.o. Beograd
Adresa
Resavska 23
Datum osnivanja
17.07.2008.
PIB
105695535
Matični broj
20441453
Poslovni naziv
Groundlink d.o.o. Beograd (Vračar)
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Jelena Pićurić - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2018 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija