HILL International d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Hill International ima 40 kancelarija u 20 zemalja, a ujedno su i začetnici u kadrovskom savetovanju na području istočne Europe. 

Već više od 35 godina našim klijentima osiguravamo mnogo više od „uobičajenog” savetovanja za kadrove. Kao Vaš partner u ljudskim resursima primenjujemo inovativan pristup prilagođen specifičnim potrebama Vaše kompanije. 

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

PHP Programmer

Beograd  • Rok: 21.06.2017

Has around 5 years of programming out of which at least a year working with backend PHP and WordPress frameworks... (pročitaj oglas)

Project Manager

Beograd  • Rok: 21.06.2017

Sustainable experience in implementing and maintenance of ERP systems preferably in manufacturing environment... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
HILL INTERNATIONAL DOO BEOGRAD
Adresa
Ruzveltova 45/I, Beograd
Datum osnivanja
05.11.1990.
PIB
101011936
Matični broj
07514395
Poslovni naziv
HILL INTERNATIONAL DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU ZA KONSALTING DOO BEOGRAD
Delatnost kompanije
7810 Delatnost agencija za zapošljavanje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Mina Čandrlić - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija