Halo oglasi preduzeće za izdavaštvo i usluge doo BeogradNapomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Kompanija Halo oglasi ima preko pedeset zaposlenih koji su svakodnevno angažovani na osmišljavanju, planiranju i izradi štampanog i internet izdanja.

Svojim radom brinu o pouzdanosti i tačnosti podataka i na taj način, svim našim čitaocima i korisnicima, omogućavaju kvalitetne informacije u svakom trenutku.

Halo oglasi su, svakog dana, otvoreni za sve vaše predloge i sugestije, jer verujemo da dvosmerna komunikacija donosi dobre ideje i čini da budemo još bolji. Kvalitet naših oglasnika nam je prioritet i zato pratimo trendove i korisnicima pružamo najviši standard.

Dobrim radom i idejama postavljamo nove granice, zbog toga, sva naša oglasna izdanja, svakog dana, dobijaju sve više novih, zadovoljnih korisnika.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
HALO OGLASI
Adresa
Trg Nikole Pašića 5
Datum osnivanja
02.02.1993.
PIB
100060879
Matični broj
06762263
Poslovni naziv
HALO OGLASI PREDUZEĆE ZA IZDAVAŠTVO I USLUGE DOO BEOGRAD
Delatnost kompanije
5814 Izdavanje časopisa i periodičnih izdanja
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Goran Redžić - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija