Heineken Srbija d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Heineken je u Evropi najveći proizvođač piva koje se pritom prodaje u najvećem broju zemalja u svetu. Vlasnik je jednog od najvrednijih brendova na planeti. Na našem tržištu Heineken je prisutan više od 17 godina. Kompanija Heineken Import d.o.o. je od 2003. godine u vlasništvu kompanije Heineken NV i najstariji je partner Heinekena na Balkanu.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

ICT Specialist

Zaječar  • Rok: 12.04.2017

Heineken Srbija d.o.o. ICT Specialist : University degree in Information technology, Electro-technics, fresh graduates are welcome, eager to learn and develop... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
HEINEKEN SRBIJA DOO ZAJEČAR
Adresa
Železnička 2, Zaječar
Datum osnivanja
17.07.2007.
PIB
105093995
Matični broj
20309288
Poslovni naziv
HEINEKEN SRBIJA DOO ZAJEČAR
Delatnost kompanije
1105 Proizvodnja piva
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Alexandros Daniilidis - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija