HelpDisc d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

HelpDisc d.o.o u Republici Srbiji se potvrdio kao pouzdan partner u slučajevima gubitaka podataka sa neispravnih medija. O tome svedoče brojni zadovoljni korisnici iz cele zemlje, i nebrojena količina spašenih podataka.

Tržišni uspeh postigli smo prvenstveno zbog brze i kvalitetne usluge, kao i apsolutne brige za sigurnost i diskreciju podataka. Koristeći najnoviju tehnologiju i najmodernije alate nastale unutar samog HelpDisca, došli smo do visokog procenta uspešnosti spašavanja i zaštite podataka nakon spašavanja.

Naš tim ljudi se konstantno edukuje u radu s najnovijim tehnologijama, i iste primenjuje u svakodnevnom radu. Stoga nam niti jedan medij nije nepoznanica ili nepremostiva prepreka. Naše iskustvo od preko 20 godina garantuje najkvalitetniju uslugu.

Unutrašnja organizacija frime osigurava zadovoljstvo svakom zaposlenom i maksimalno ostvarivanje poslovnih ali i privatnih interesa. Timski rad, kultura dobrih odnosa među kolegama i horizontalna struktura firme omogućava zaposlenima ostvarivanje inicijative i kontrolu nad postizanjem vlastitih rezultata koji se prepoznaju i nagrađuju.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
HELPDISC DOO BEOGRAD
Adresa
Milutina Milankovića 1 e, Beograd
Datum osnivanja
02.09.2005.
PIB
104032060
Matični broj
20077352
Poslovni naziv
PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU, PROMET I SERVIS KOMPIJUTERSKE OPREME HELPDISC DOO BEOGRAD (NOVI BEOGRAD)
Delatnost kompanije
9511 Popravka računara i periferne opreme
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Nikola Radovanović - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija