Hewlett-Packard Information Technology Ltd.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

HP je tehnološka kompanija aktivna u više od 170 zemalja širom sveta. Mi istražujemo kako tehnologija i usluge mogu da pomognu ljudima i kompanijama da rešavaju svoje probleme i izazove, te da ostvare svoje mogućnosti, težnje i snove. Inovativnim razmišljanjem i idejama mi omogućavamo jednostavnije, vrednije i pouzdanije korišćenje tehnologije, čime neprestano unapređujemo način života i rada naših potrošača.

Da bismo rasli obezbeđujući neprekidno korisne i značajne proizvode, usluge i rešenja za tržišta kojima već služimo i širili se u nova područja koja se grade na našim tehnologijama, kompetencijama i interesovanjima stranki.

Ovaj cilj podržavaju sledeća uverenja:

  • Da postoji više mesta na kojima možemo da doprinosimo nego što smo to u stanju: Moramo da se usredsređujemo.
  • Biti prosečan na tržištu nije dovoljno - mi igramo da bismo pobedili.
  • Moramo biti broj 1 ili broj 2 na poljima koja smo izabrali.

Da bismo pomogli HP zaposlenima da dele uspeh kompanije što je više moguće; da bismo pružili ljudima mogućnost zaposlenja zasnovanu na sposobnostima; da bismo zajedno sa njima stvarali sigurnu, privlačnu i motivišuću radnu okolinu koja uvažava njihove različitosti i prepoznaje pojedinačne doprinose; i da bismo im pomogli u postizanju osećanja zadovoljstva i ispunjenosti svojim radom.

Ovaj cilj podržavaju sledeća uverenja:

  • HP-ova sposobnost počinje motivisanjem zaposlenih; njihova vernost je od ključnog značaja.
  • Mi s poverenjem omogućavamo svojim zaposlenima da rade pravu stvar i budu drugačiji.
  • Svako ima nešto čime može da pruži doprinos: Ne radi se samo o nazivu, nivou ili mestu.
  • Za otkriće je kritična uzbudljiva, podsticajna radna okolina.
  • Različite radne sile daju nam konkurentnu prednost.
  • Zaposleni su odgovorni za doživotno učenje.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija