Homepage d.o.o. Novi SadNapomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Homepage je vodeća agencija za nastup brendova na društvenim mrežama u Srbiji. Tim čine mladi i kreativni ljudi koji svakodnevno kroz online komunikaciju snažno podržavaju poslovanje svojih klijenata. Programska rešenja, vizuali i tekstovi koji izlaze iz agencije predstavljaju most u komunikaciji brendova sa korisnicima.

Naša kompanija je dizajnirana tako da brzo odgovara na izazove u dinamičnim okruženjima. Čvrsto verujemo u marketinšku moć društvenih mreža i efikasno primenjujemo različite mehanizme promocije.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
HOMEPAGE
Adresa
Šajkaška 37
Datum osnivanja
11.06.2012.
PIB
107609128
Matični broj
20835648
Poslovni naziv
HOMEPAGE DOO NOVI SAD
Delatnost kompanije
7311 Delatnost reklamnih agencija
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Nikola Sologub - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija