Humanity

Ti si predstavnik ove kompanije?

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Humanity

  (25 utisaka)
72% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju

5
4
3
2
1
3.9
Beneficije

5
4
3
2
1
3.6
Mogućnost napredovanja

5
4
3
2
1
4.2
Balans između karijere i privatnog životaa

QA Engineer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 3 nedelje
Kako je izgledao proces
Nakon prijavljivanja, dobio sam zadatak koji sam uradio u zadatom roku i postavio a GitHub (rok je bio 5 dana). Nakon toga HR me pozvao rekavši da sam prošao u sledeći krug selekcije. Sa HR-om, razgovor je prošao izuzetno prijatno i ljubazno. Usledio je intervju sa QA menager-om i QA engineer-om.

UI Designer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
Intervju lak
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 4 nedelje
Kako je izgledao proces
Nakon što sam konkurisala, poslali su mi mail da sam prošla prvi izbor i da je sledeći korak dizajn zadatak. Zadatak je bio vrlo zanimljiv, tražili su redizajn jednog prozora u okviru njihovog proizvoda, kao i wireframing i intervjuisanje potencijalnih korisnika. Kada sam im poslala zadatak, javili su mi da sam dobro uradila i da prolazim dalje. Sledeće nedelje sam imala razgovor sa HR, a nedelju dana posle toga razgovor sa Product Manager-om i eksternim UX Design konsultantom. Oba razgovora su bila vrlo prijatna i profesionalna. U poslednjem razgovoru su me pitali svašta iz mog portfolija, o prethodnim iskustvima, pohvalili kako sam uradila zadatak itd. Bilo je i malo onih glupljih pitanja tipa "koje su tvoje najveće mane" ali manje-više je sve bilo vezano za konkretno dizajn. Na HR razgovoru mi je rečeno da se uvek trude da odmah jave kandidatima koji nisu dobili posao, tako da ako dugo čekam na odgovor, to treba da shvatim kao dobar znak. Posle toga sam čekala jedno dve nedelje da mi se jave (praznici i tako to, kapiram da bi u drugo doba godine bilo brže). Poslali su mi vrlo prijatan mail da sam nažalost odbijena ali da će me imati u vidu. Kada sam ih zamolila za neki feedback, odgovorili su da kandidatkinja koja je dobila posao ima više godina iskustva kao i iskustvo u team lead poziciji, koje ja nemam. Fair enough. Generalno je sve bilo ok, i žao mi je što nisam dobila posao, ali razumem i zašto.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.
Pročitaj arhivirane recenzije

Ti si predstavnik ove kompanije?

50 Osgood Place, Ste 330, San Francisco, CA 94133, USA
učitavanje...
učitavanje...


66 osoba prati ovu kompaniju
PIB: 108636717
Matični broj: 21038920
Predstavništvo u Srbiji: Kneginje Zorke 25-27, 11000 Beograd
Svi podaci su preuzeti iz javno dostupnih izvora.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Od osnivanja kompanije 2010. godine, vođeni smo istom misijom: željom da pomognemo timovima i organizacijama da pojednostave i unaprede proces kreiranja rasporeda rada po smenama. Danas, više od 7000 kompanija koriste Humanity za organizovanje i angažovanje svojih zaposlenih u preko 175,000 poslovnih lokacija. Naša moćna i fleksibilna “cloud” platforma omogućava menadžerima da brzo i jednostavno organizuju nedeljne smene i efikasno komuniciraju sa članovima tima, pri čemu svi zaposleni mogu da pristupe rasporedima u svakom trenutku, sa svakog mobilnog uređaja.

Sedište kompanije je u San Francisku, a 2012. godine, Humanity kancelarije otvorene su i u Lahoru i Beogradu. Celokupan programerski tim nalazi se u Srbiji i ima ključnu ulogu u razvijanju softverskog rešenja koje koriste kompanije širom sveta.

Za kompaniju Humanity, zadovoljstvo zaposlenih je neophodan preduslov za uspešno poslovanje, te su za sve članove tima obezbeđene pogodnosti koje olakšavaju usklađivanje profesionalnog i privatnog života, uključujući i family-first benefite za roditelje. Povezuje nas kultura koja promoviše transparentnost, pouzdanost u saradnji i odnosu sa korisnicima i, ono na šta smo najviše ponosni — posvećenost poslu, učenju i timu.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
HUMANITY
Adresa
Kneginje Zorke 25-27, Beograd-Vraćar
Datum osnivanja
19.08.2014.
PIB
108636717
Matični broj
21038920
Poslovni naziv
Privredno društvo HUMANITY DOO Beograd-Vračar
Delatnost kompanije
8299 Ostale uslužne aktivnosti podrške poslovanju
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Milan Petrović - Direktor
 • Pozicija
  Prosečna neto zarada
  Min Max

  QA Specialist
  1 plata
  1300 EUR / mesečno
  1300 1300

  DevOps Engineer
  1 plata
  2800 EUR / mesečno
  2800 2800

 • Copyright © 2021 ·
  Made with in Subotica.
  Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.

  Uporedi kompanije

  Uporedi kompaniju Humanity sa kompanijom:


  Postavi pitanje poslodavcu

  Prosledićemo tvoj upit poslodavcu samo ako je u vezi sa oglasima za posao na našem sajtu, apliciranjem na iste, praksom u datoj kompaniji i slično.
  Čim dobijemo odgovor, poslaćemo ti ga na e-mail.

  Za predstavnike kompanije

  Predstavnik kompanije ima mogućnost da ažurira i unapredi ovu stranicu – da menja opis kompanije, logo, kontakt podatke, ali i da odgovori na recenzije na IT Insajderu i podeli raspone plata. Kontaktirajte nas za više informacija.


  Uspešno
  Neuspešno urađena operacija
  Prijavi se u svoj nalog
  Zaboravljena šifra?

  Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.  Prijava putem društvenih mreža

  Kontaktiraj nas

  Tvoja poruka će biti prosleđena timu HelloWorld.rs, a ne poslodavcu. Ukoliko želiš da tvoj upit bude prosleđen poslodavcu, klikni na Pitaj poslodavca.

  Potvrdi

  Greška