Hyperoptic Ltd

Ti si predstavnik ove kompanije?

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Hyperoptic Ltd

  (5 utisaka)
80% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
3.2
beneficije

2.6
mogućnost napredovanja

3.2
balans između karijere i privatnog života

NOC Engineer


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen Više od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Odlicno radno okruzenje. Tim ima svoju kancelariju. Takodje i svoju kuhinju. Hrana je placena. Takodje svaki vid prekovremenog rada, kaoi rada vikendom se dodatno placa. Ovo naravno zavisi od toga na kojoj poziciji se nalazite. ZA NOC je neophodan rad i nocu i vikendom odnosno 24/7 rotacija. Sve obaveze su jasno definisane na razgovoru za posao i nema nikakvih iznenadjenja kasnije.

Kolege su odlicne i uvek raspolozene za zabavu i pomoc kada je potrebna.
Zamerke kompaniji
Nema zamerki.
preporučujem
utisak postavljen: 07.10.2020.

System Engineer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
alert_common_login_msg bez ponude za posao
Intervju lak
negativno iskustvo
Kako je izgledao proces
Odlicni uslovi za rad (vila na Senjaku) Prijatan docek od strane HR osobe. Iako su "bili zadovoljni" mojim znanjem i iskustvom rekli su da moram da obavim razgovor sa izvesnim "Wulfom". Do tog razgovora nikad nije doslo i nakon 4 meseca su javili da im ipak treba "neko iskusniji".

utisak sa intervjua postavljen: 05.03.2020.

NOC/System Administrator

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
alert_common_login_msg bez ponude za posao
negativno iskustvo
Kako je izgledao proces
Prvo pozvan za poziciju sys admina, naznačeno da je juniorska. Prvi krug HR, sve standardno, plus test. Test od 25 pitanja, na nivou znanja inženjera sa minimum 7 godina iskustva. Uradim ja test, i oni mene pozovu na drugi krug. Drugi krug, komisija od 3 inženjera, sve super do momenta kada je jedan od njih krenuo da postavlja pitanja na nivou Cloud rešenja, a junior sys admin pozicija, a opis oglasa ne odgovara pitanjima ni približno. Druge kolege onako prećutno nezadovoljne njegovim pristupom. Još me hvale kako sam solidno uradio test, i takav test namerno daju da bi videli gde su im kandidati, šta im najviše leži, i kako je nerealno težak, ali sa namerom. Zove me devojka iz HR, da mi kaže, citiram, "Momci su te pozdravili, super si, ali su uzeli momka sa malkice više iskustva". A oglas se samo obnavlja, na HR razgovoru vam pričaju kako su najednom mnogo ljudi zaposlili, pa su sada stali. Priča nepovezana. Toliko. Drugi put NOC, druga devojka iz HR. Ja u hodniku, nailazi prva devojka iz HR za sys admin poziciju, "otkud ti!?" Šta reći...Dolazi druga devojka iz HR za NOC da obavimo ragovor. Hej zašto nisi rekao da si bio već kod nas. Koleginica mi je rekla da si super, bio si već za drugu poziciju. Ponovo sve isto, standardno sa njom i onda test za NOC. Uradim ja test, zovu oni mene ponovo. Momak iz NOC sa mnom na intervju, super zadovoljan, prolazimo nešto i usmeno, i oduševnjen kako sam znao jedno pitanje iz oblasti telekomunikacija, jer je novija tehnologija u pitanju. Medjutim isto, zovu da mi kažu ovaj put, da nastavljaju dalje proces sa drugim kandidatima. Veze i vezice, malverzacije. Bije ih takav glas, gle čuda. Sve je jasno.

utisak sa intervjua postavljen: 04.03.2020.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Ti si predstavnik ove kompanije?


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Priča o Hyperoptic je počela 2011. godine. Od tada širimo svoju gigabitnu mrežu po Ujedinjenom Kraljevstvu i pružamo uslugu interneta koji je 21 put brži od proseka.

Hyperoptic je više od internet provajdera: gradimo i postavljamo sopstvenu optičku infrastrukturu i nudimo brz, pouzdan internet po konkurentnim cenama.

The Sunday Times ‘Tech Track' je već drugu godinu zaredom svrstao Hyperoptic među 100 najbrže rastućih kompanija koje svoj razvoj zasnivaju na novim tehnologijama.

Hyperoptic već šesti put osvaja godišnju nagradu ‘Best Superfast Broadband', a na Trustpilot smo ocenjeni sa pet zvezdica. Hyperoptic je porastao od malog tima sa jednostavnom idejom i jakim vrednostima do veće grupe profesionalaca posvećene istim vrednostima koji sprovode istu ideju u delo – efikasno dovodimo gigabitnu mrežu u urbane delove Ujedinjenog Kraljevstva.

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
HYPEROPTIC LTD OGRANAK
Adresa
Puškinova 17
Datum osnivanja
14.02.2013.
PIB
107932364
Matični broj
29505071
Poslovni naziv
Hyperoptic Ltd Ogranak Beograd
Delatnost kompanije
6202 Konsultantske delatnosti u oblasti informacione tehnologije
Pravna forma
Ogranak stranog pravnog lica
Zakonski zastupnici
Dana Rachel Pressman Tobak - Zastupnik ogranka stranog pravnog lica

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)

Software Developer

1 plata
2400 EUR / mesečno
2400 2400

IT Help Desk / Support

1 plata
800 EUR / mesečno
800 800

Network Enginner

1 plata
800 EUR / mesečno
800 800
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija