Hypo Alpe Adria Leasing d.o.o.Linkovi


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Grupa Hypo Alpe Adria je osnovana 1896. godine u Klagenfurtu, Austrija. U sastavu Grupe Hypo Alpe Adria posluju Grupa Hypo Alpe Adria Bank i Grupa Hypo Alpe Adria Leasing.

Grupa Hypo Alpe-Adria-Leasing je prisutna na skoro 50 lokacija i radi sa više od 600 zaposlenih u celom regionu Alpe Adria: Austriji, Italiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Crnoj Gori, Nemačkoj, Mađarskoj i Bugarskoj.

Nudeći usluge jednog sveobuhvatnog lizinga postala je pouzdani partner za više od 57,000 klijenata. Hypo Alpe Adria Leasing d.o.o. Beograd osnovan je 2002. godine i posluje kao članica Grupe Hypo Alpe Adria. Od početka osnivanja HYPO Alpe-Adria Leasing d.o.o. Beograd je ubedljivi lider u oblasti lizinga na tržištu Srbije. U 2006. godini HYPO Alpe-Adria Leasing d.o.o. Beograd je ostvario tržišno učešće od 32,26% i time još više učvrstio svoju lidersku poziciju. Hypo Alpe-Adria-Leasing d.o.o Beograd trenutno ima 102 zaposlenih u našim poslovnicama širom Srbije: Beogradu, Novom Sadu, Čačku, Nišu, Subotici, Somboru, Zrenjaninu, Bečeju, Inđiji, Vršcu, Šapcu i Kragujevcu.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
HETA LEASING
Adresa
Bulevar Mihajla Pupina 115 g
Datum osnivanja
29.05.2002.
PIB
100043571
Matični broj
17352679
Poslovni naziv
HETA LEASING D.O.O. BEOGRAD
Delatnost kompanije
6491 Finansijski lizing
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Bojan Baša - Predsednik izvršnog odbora
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija