IBM International Business Machines d.o.o.Linkovi


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

International Business Machines Corporation (IBM) je kompanija sa sedištem u Armonku u Sjedinjenim Američkim Država, koja se bavi računarskim tehnologijama. Osnovana je 1888. godine, a postala je korporacija 15. juna 1911. godine. Kompanija se bavi se proizvodnjom računarskog hardvera, softvera, uslugama, hostingom i konsaltingom. IBM je najveća kompanija na svetu koja se bavi informacionim tehnologijama i drži najveći broj patenata u toj oblasti. IBM ima danas oko 332.000 zaposlenih (od toga 195.000 tehničara i inženjera).

U IBM-u se trudimo da imamo vodeću ulogu u stvaranju, razvoju i izradi najnaprednijih informacionih tehnologija, uključujući i računarske sisteme, programe, mrežne sisteme, uređaje za čuvanje podataka.

Pretvaramo ovu najnapredniju tehnologiju u pristupačna rešenja za naše korisnike uz pomoć profesionalnih rešenja i poslovnih usluga širom sveta.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
IBM-INTERNATIONAL BUSINESS MACHINES
Adresa
Bulevar Mihajla Pupina 6, Beograd
Datum osnivanja
27.02.2006.
PIB
104272907
Matični broj
20134747
Poslovni naziv
IBM-INTERNATIONAL BUSINESS MACHINES DOO BEOGRAD (NOVI BEOGRAD)
Delatnost kompanije
6209 Ostale usluge informacione tehnologije
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Miloš Nikolić - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija