IN2 Dynamics d.o.o.Linkovi


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

IN2 d.o.o. Beograd posluje u okviru IN2 Grupe softverske razvojne i konsultantske kompanije osnovane 1992. godine. Kroz 22 godine poslovanja i stalnog rasta, IN2 je postao jedna od vodećih firmi u regiji s reputacijom partnera koji uspešno projektuje i implementira složene informacione sisteme zasnovane na modernim tehnologijama. Osnovna delatnost preduzeća je informatički inženjering i usluge u oblasti IT vezane za razvoj, implementaciju, podršku i održavanje sopstvenih i partnerskih aplikacija.

IN2 Beograd obavlja i poslove savetovanja u području IT kao i promotivne i predugovorne aktivnosti kao i poslove istraživanja tržišta za ostale članice IN2 Grupe na području Srbije. Grupu IN2 čini 10 vlasnički povezanih članica koje se nalaze i posluju na području Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije i Makedonije.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
IN2 DYNAMICS
Adresa
Vladimira Popovića 6
Datum osnivanja
01.02.2007.
PIB
104827854
Matični broj
20251590
Poslovni naziv
IN2 DYNAMICS DOO BEOGRAD
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Miroslav Gnjatović - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija