ITLab d.o.o.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije ITLab d.o.o.

  (3 utiska)
Još niko nije preporučio ovu kompaniju
2.3
beneficije

1.7
mogućnost napredovanja

2.7
balans između karijere i privatnog života

Developer

potvrđen LinkedIn profil

  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Praksa manje od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Plata je redovna i pridržavaju se državnih praznika. Dobra stvar je što pauza traje sat vremena u okviru 8 radnih sati. Postoji par ljudi koji stvarno žele da pomognu.
Zamerke kompaniji
Timski rad skoro da ne postoji u firmi. Atmosfera se čini opuštena, ali zapravo je jako zategnuta i sve se meri/gleda/ocenjuje. Zainteresovanost tim lidera za vas napredak ne postoji. Očekivanja za novac koji daju su i više nego prevelika.
ne preporučujem
utisak postavljen: 18.01.2017.

Postoji 10 vrsta IT-evaca.

Oni koji mogu ući u altTab bazu i oni koji ne razumeju ovu foru.

Koji si ti?

Android programer


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Praksa
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
nema
Zamerke kompaniji
Veoma loši uslovi, robovlasnički sistem ophođenja poslodavca prema zaposlenim. Male plate.
ne preporučujem
utisak postavljen: 20.05.2017.

Developer


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na određeni vremenski period
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Redovna plata, sve na belo. Nema prekovremenog rada. Praznici ispoštovani. Mlađe kolege su uglavnom ok i vole da pomognu. Tu i tamo se organizuje neko druženje, putovanje ili neki hepening.
Zamerke kompaniji
Stariji zaposleni štite svoje pozicije i nezainteresovani su da obuče mlađe, a sami su pretrpani poslom. Nema mentorstva, a ni timova. Open office, nema privatnog razgovora. Niske plate. Juniore tretiraju loše. CTO radi remote i ne zna šta se stvarno događa u firmi. Kada on dođe, svi ti pomažu, kada ode, kuliraju te. Odokativna procena rada od strane samo jedne osobe. Firma ne poštuje dogovore. Otpušten zaposlen biva ponižen pred celom kancelarijom. CEO vrši inkvizicije po kancelariji.
ne preporučujem
utisak postavljen: 12.04.2017.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Kao visoko profilisani softversko razvojni i call centar, ITLab pruža širok spektar usluga i prilagođenih rešenja za svoje klijente. Mi verujemo u talenat i naši visokokvalifikovani zaposleni se bez premca izdvajaju u tehnološkoj areni. Nudimo raznovrsna izvršenja projekata, sa strukturiranim metodologijama i dokazanim IT procesima koji pomažu da se smanje složenost i rizik uz istovremeno održavanje isplativosti modela celokupnog razvojnog ciklusa. Obezbeđujemo kapacitete i operacije koji su neophodni kako bi odgovarali bilo kakvom zahtevu klijenta, unoseći dodatnu vrednost za svaki proizvod i projekat pojedinačno. Naša specijalnost pokriva neke od glavnih IT zahteva, kao što su veb razvoj, bogate internet aplikacije, mobilni razvoj, samostalni razvoj aplikacija, korisničke test modele, dizajn i brendiranje usluga, SEO i internet marketing, call center outsourcing itd.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Junior Software Developer (C#)

Beograd  • Rok: 03.10.2017

ITLab doo: Junior Software Developer (C#). You just have to love to code, because passion creates awesomeness... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
ITLAB
Adresa
Bulevar Mihajla Pupina 177
Datum osnivanja
28.02.2012.
PIB
107451731
Matični broj
20805684
Poslovni naziv
ITLab doo Beograd-Novi Beograd
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Miloš Tankosić -
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija