CentiliLinkovi


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Centili

  (1 utisak)
100% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
4
beneficije

4
mogućnost napredovanja

5
balans između karijere i privatnog života

Performance Integration Engineer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
Intervju lak
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
Prvo telefonski intervju, onda uživo intervju sa dve osobe, onda test projekat koji se radi od kuće (zadatak rešen, a i pohvala sa njihove strane), treći razgovor sa tri osobe (ovaj put tim lider), rečeno da će mi javiti odluku uskoro. Od toga je prošlo oko 6 meseci, zar je toliko teško udostojiti nekog običnim followup emailom?

utisak sa intervjua postavljen: 09.07.2017.

Postoji 10 vrsta IT-evaca.

Oni koji mogu ući u altTab bazu i oni koji ne razumeju ovu foru.

Koji si ti?

Programer


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od dve godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

preporučujem
utisak postavljen: 20.09.2015.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Centili je kompanija za mobilna plaćanja, deo InfoBip grupe, sa direktnim rešenjem za plaćanja operatera za globalnu monetarizaciju digitalnog sadržaja koji služi provajderima na više platformi.

Fokusirani su na rast poslovanja za operatere, online biznise, programere aplikacija i provajdere digitalnog sadržaja koji traže najbolji naćin monetarizacije svojih digitalnih proizvoda. Ponosni su na broj platnih transakcija koji je premašio milijardu, i fokusirani na viziju da omoguće plaćanja svim ljudima bez tradicionalnih finansijskih usluga i da budu „go to“ partner za mobilne operatere sa svojim cGate rešenjem.

Centili tim se sastoji od profesionalaca koji trenutno pokrivaju više od 80 zemalja iz preko 50 kancelarija sa 6 kontinenata. Internacionalni tim je sastavljen od iskusnih, dinamičnih, proaktivnih inženjera koji dele strast za tehnologijom.  U toku su sa dešavanjima u ITK sektoru i konstantno unapređuju svoja znanja i veštine.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Java/Apache Camel Software Engineer

Beograd  • Rok: 04.08.2017

We are looking for Java software engineers with good experience in Apache Camel, who would work on establishing, configuring and maintaining a framework used for integration of our payment platform.... (pročitaj oglas)

Java Software Engineer

Beograd  • Rok: 04.08.2017

We are looking for Java software engineers with good experience in Apache Camel, who would work on establishing, configuring and maintaining framework used for integration to different types of Telecom Operators and their Billing platforms... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
INFOBIP SERBIA
Adresa
Bulevar Zorana Đinđića 64A
Datum osnivanja
15.10.2010.
PIB
106802875
Matični broj
20684089
Poslovni naziv
PRIVREDNO DRUŠTVO ZA PROIZVODNJU SOFTVERA INFOBIP SERBIA DOO BEOGRAD (NOVI BEOGRAD)
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Vladan Pajević - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija